Saturday, August 20, 2011

Sibuk menulis..............

Assalamualaikum.............

Selamat malam semua............. Aku semakin sebuk malam ni, sehingga biskut raya aku tergendala nak buat ha.............. Sebab aku sebuk menulis untuk 64 keping kad raya yang bakal dipos esok.............Malangnya beberapa orang lagi yang belum submit alamat depa.............


Bercakap pasal kad raya, apa yang perlu ditulis ha???............. hmmm....... hangpa yang berpengalaman kirim kad raya, apa yang hangpa tulis ha??..........Aku buntu nak tulis apa............setakat sign aje.......huhu....


P/s : ada tips menulis kad raya? ayat apa yang korang suka dalam kad raya tu??...hmmmm..

p/s : entri pendek dan skema sebab nak cepat siapkan kad raya yang bertangguh...hhuhu

21 pasang kasut tumit tinggi:

Mrs. Farhan said...

"Selamat hari raya.makan biskut raya tu, jgn lupa kita di sini.nanti jemputlah beraya di rumah."

tulis mcm tu je la soly. =D

Luqeem™ said...

letak je,

selamat hari raya bersama insan yang tersayang, bawa kereta elok2, jgn lupa jmpa snak saudara..haha

siti kektus said...

tak pon, tulis je kat word, pastu print put. tampal. hehehe :p

Zulqarnain Musa said...

hehehe besalah dlm kad raya pasti ada..ucapan mintak maaf..ucapan salam lebaran..n grau2 skit..dgn mintk lemanglah,ketupatlah..hahaha yg xblh tinggl pantun ni

'pecah kaca pecah gelas..sudah baca harap balas' hehehehe

My Name is Mar said...

Apa yang ditulis?
Adalah isinya sebab yang menerima adalah mereka-mereka yang selalu DEKAT di monitor lappy..
NGEH3...

SITI NOORNADIYANA said...

hehe.. kesian sis.. banyak tu 64 keping.. kalo dah banyak sgt, sign pon okay je.. :P

Terbang Bersamaku said...

wah...banyaknye kad raya....rajinye..(^____^)
sy dah lama tak dapat kad raya dan dah lama tak post lad raya..huhuhu..
~sy suka letak pantun2...

Syazwan Che Deraman said...

tulis la macam ni

" Selamat hari Raya, Maaf Zahir dan batin dari sahabat blogger ".
tak petlu panjang panjang kan?

Nadzirah K. said...

kalau tulis kad raya mesti ade ayat nie
"baju raya berapa pasang?"
hehehe...

Ly_Tulip said...

nak kad raya gak soly... Huhuhu

shiema sufian said...

ape yang penting, ampundan maaf dipinta andai ade tersalah dan terkasar bahasa :)

saya cello191 said...

wah...64.

banyaknya..^^

kotak bulat said...

tulis je pape pun..hentam sje lah..eheeh..tak perlu buat karangan

missina said...

hehehe,,kesiannya,,takpe2,,caiyok2,,yg penting ''selamat hari raya dan ampun maaf dipinta'' mesti adalah kan,,jom baca entri ni,,ada sebut nama soly ni,,

http://missina08.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

NURUL AINI NORAZMAN said...

pecah kaca pecah gelas,.lepas baca harap balas,.hahahaha

♥ Dea ♥ said...

nk kad raya gakk..:P

merahitujambu said...

sy pon tak buat lagi biskut raya..hehehe

ir yien 9897 said...

wah banyak nyer kad raya yang nak di beri...

eherm2..nak juga.. :( sambil wat muka simpati..

iPai said...

kalau soly hantar kat kita, soly kata macam ni dalam kad tuh

iPai sangat hensem .. selamat hari raya !

haa.. style tak ? hehe

H.J said...

selamat hari raya

Ezad Skytech said...

ucapan selamat hari raya pon da OK..hee~