Saturday, August 20, 2011

Selamat Ulang Tahun kelahiran buat Adinda tercinta............

Assalamualaikum............

Hari ni, tanggal 20 ogos, genap la ulang tahun kelahiran buat adinda tercinta yang ke 18 tahun.............


ucapan dari kakanda :

  • Belajar leklok,
  • Jangan tinggi sangat dari kakanda mu ni,
  • Semoga berjaya dalam apa jua bidang, dan kakanda mu ni akan support 100% from behind,
  • Bila berada dipuncak, jangan sesekali bongkak dan alpa apa yang berada dibawah.......

Itu aje lah ucapan dari kakanda..........Tanak dah bermadah bagai..............Tahun lepas pun aku ade wat post jugak tuk adinda aku ni, boleh kelik SINI...........ADIOS!!!

P/s : kena berjimat bateri laptop, dengar cerita semalam TNB dah hantar notis hari ni, takde lektrik sekampung................:(


16 pasang kasut tumit tinggi:

miss m said...

selamat ulang tahun adik..ngeh3x!!!

a i m z said...

bagusnya kekanda nii..

saya cello191 said...

wish hb jgk..

yang xblh tinggi tu,rasanya susah skit..^^

Clara said...

Erk..

Kekanda? Adinda?

Adinda tu prmpuan ea?

Kekanda bukan tuk lelaki ke?
Adeh, konfius..

Btw, slmat hari lahir jugak kat dia..

=)

AyiLarimA said...

Selamat Hari Lahir buat adik kpd Soly (betul ke ayat Mira ni?)

May Allah bless you,
Dengar cakap akak Soly ye. hihi

Luqeem™ said...

selamat ulang hari lahir..:D

Afuan Shah said...

selamat hari lahir buat aadinda SOly..auWw..apasal muda sgt..kalau x...bole cekup masuk dlm handbag...haha

btw. soly..pergh!!follower mendadak!tahniah

PENCONTENG said...

moga berjaya dunia akhirat :)

abghani said...

salam raya dan salam hari jadi

Mrs. Farhan said...

@Clara Adinda tu untuk mana2 adik. Kakanda tu untuk kakak atau abg. =D

Mrs. Farhan said...

Hepi besday untuk adek Soly. =D

Bob Merley said...

adinda lelaki sahaja? bagaimana adinda wanita? heheehehehe

NadiRah said...

smlm harijadi Nad..
19 ogos...
tp x wat entry..
sebab nnt adik bace..
segan..hahhaha

Asyila Zainuddin said...

sweet je die ye.. wat entri untuk adik.. mesti kakak yg penyayang ni.. hikhik..

siti kektus said...

selamat hari jadi adik ss! haha



^^

ir yien 9897 said...

selamat haari jadi kekanda..
heheh.. ai akk ipar..hahaha