Tuesday, August 2, 2011

StoriNori : belog yang malatop dari kaca mata SS

Assalamualaikum.......

Setiap orang ade feveret tersendiri tak kira lah apepun................... Dalam entri serba ringkas dan skema ni,aku nak kongsikan belog-belog yang aku rasa cantek,menarik,tertarik dan daboom di mata aku......

1) loading cepat (belog yang ringan)
2) takde widget berserabai
3) belog tanpa lagu (sebab lagu kebanyakkan bukan taste aku...taste tuan belog aje)
4) takde benda pelik yang ikut cursor aku ke hulu ke hilir
5)Sedap mata memandang
6) tulisan kemas dah teratur

p/s : entri-entri aku harini kebanyakannya ringkas dan skema.........alasan tak berapa nak logik, "penat la you bercakap guna keyboard ni".............eeeuuww........What The Fish?

52 pasang kasut tumit tinggi:

adamainaa.com said...

Assalamualaikum

Cuba cakap pakai microphone. record. pastu tampal suara kat blog. hahaha tak payah cakap guna keyboard :P

sergeant keroro said...

hehe, betul. blog yang ringan memang best nak terjah XD

Syuxer said...

blog simple adalah pilihan dihati hehe..itu pandangan pertama yang akan dinilai heheh

Elih Japahar said...

erkk..blog sy ok tak cik soly??..kalau tengok kat atas ni semua ada..

syaz@rozelt said...

kadang2 ada blog yg kenalkan sy dengan lagu yg best(eben x semua)..haha

cik najihah said...

blog yg simple lagi bes...heee

Elih Japahar said...

Blog kemas dan simple tu yg paling best..malas nak baca blog yg entry ditutupi iklan hehe

Amey (Operasi Hitam) said...

blog sy ok x? jom terjah blog sy.. huuhu

Munna said...

love semua point di atas =)

Eddy Dce said...

betul2...di sokong... :)
tu lah namenye dugaan orang berpuasa...rase penat...huhu... :)

kotak bulat said...

blog kb ringan tak? :(

SoLy SoLicious said...

@adamainaa.com oww..mcm Vlog eh?? hee..malu la..sore xsedap..hihi

@sergeant keroro ha..betol2 *angguk

@Syuxer sy xkesah simple ke tak, asalkan xberat senang nak bace ..heee

zeeck said...

huhu skema lagi ye XD hmm blog z amacam?? ok x?? boleh diketengah kiri dan kanan x?? heheh

SoLy SoLicious said...

@Elih Japahar ade semua di atas tandanya belog awak meletop la tu...heee

@syaz@rozelt ha..ade jugak.. tp tak banyak

@cik najihah simple is nicer

Nurhasliza Jeffry said...

Setuju sume point kat atas.

SoLy SoLicious said...

@Amey (Operasi Hitam) satgi terjah..siap la kamu...heeee

@Munna love them too

@Eddy Dce teeheee... penat

H.J said...

belog saya ringan je kan??hehe

SoLy SoLicious said...

@kotak bulat tak KB.. bse je.. ^__^

@zeeck kalo sy boleh selalu lwt belog awk tu, xde pape la kot..malatop la tu...heee

@Nurhasliza Jeffry ^_____^

Amy Syaquena said...

setuju dengan apa yang ditulis di atas..amy lebih suka masuk blog yang simple dan ringan sebab x perlu nak bazir masa

DoodleLicious said...

what de fish...owh fish n chips..lapor le pulak

zeeck said...

huhu mekasih2 XD malatop bha kalau kau~

cheqwa said...

cheqwa ada ciri2 diatas tak??hihi ^_^

Anak Wak Mail said...

eh,,logik lah..sape kate tak logik!haha..;)

Luqeem™ said...

suka blog yang simple dan sedikit skema..keh3

mizzkechique said...

xtau la blog MK loading cpt ke lmbt.. lagu mmg xde, menatang yg ikut cursor xde... tulisan agak kemas *agak perasan.. hehe

Syazwan Che Deraman said...

ksemua yang dimentionkan kat atas SAYA SETUJU..blog saya ok tak?

Dzarief Zuhdi said...

blog saya ringan kan? kan kan?

kerisperak said...

bile baca ni tgk blk kt blog sendiri.. hurmmm erkk..! hehehehe

My Name is Mar said...

Alaaaa.....
Nape tak mention nama blog feveret SS..
Takpe... Dah tau dah eventhough ss tak mention.. Of cz ar musicbrilliant.com kan?..
Hahahahaha:D

Mar is a BOY or GIRL?

fiq. said...

time2 pose ni, janganlah buat rasa namk termuntah dnegan belog yang blink2 dan widjet serabai,hahaha

Kalamhati said...

setuju!

harap2 blog akak ringan je..=)

Afuan Shah said...

salam soly..
hihi..betul2...paling pantang widget+lagu+lambat...waaa!rasa mcm..ok..laen kali la aku jenguk blog ni..hihi...

selamat berbuka :)

younotme said...

salam singgah.hahaha.meh tgk blog baru nurul plak cner.keh3.:) camat pose..

tia @ Ini Kisah Tia said...

ahahaa . macam kriteria blog Tia aje tu . miahahaa :D

AyiLarimA said...

apa yang Ss bgtau tu, memang Mira setuju 110%. huhu.. tapi dekat blog Mira tak tau laa Ss suke ke x.. tengok laa sendiri ye.. klau suke, alhamdulillah.. klau tak.. hihi.. diam je :)

aylliarimasiprincess.blogspot.com

ir yien 9897 said...

yien suka semua entry
ss, simple dan bermakna..
:)

ILA HonEyBuNNy said...

betul tu...

tapi blog ila macam berat ja..huwawaw n serabut..T_T

Tea Dno said...

hee blog tea kira dalam senarai tak ni? ;p

mumui said...

blog saya?? ringan x?? hehehe...

SoLy SoLicious said...

@H.J haha..ringan2..heee

@Amy Syaquena betol2..senang nak bw

@DoodleLicious amboi CC.. pose tak ni??

SoLy SoLicious said...

@zeeck sama-sama bha....haha

@cheqwa hmm...

@Anak Wak Mail logik eh?? heee

SoLy SoLicious said...

@Luqeem™ aww...sy pun suke..hiii

@mizzkechique hahhaa..memang pown..

@Syazwan Che Deraman ok je..tp kapal terbang tu besar sgt..kapal terbang mainan xde ke?? hihi..gurau je

SoLy SoLicious said...

@Dzarief Zuhdi hahaha... nak tahu lagi, boleh timbang kt web yg ade timbang2 belog

@kerisperak hmm..erk? ape tuh..heee

@My Name is Mar uihh...masuk bakul angkat sendiri kah?? heee

SoLy SoLicious said...

@fiq. jangan! nanti batal pose..hee

@Kalamhati try la timbag akak..heeee

@Afuan Shah wsalam..slmat berbuka gk..rajin2 dtg la belog ni..heee

SoLy SoLicious said...

@tia @ Ini Kisah Tia haha..so, belog kamu malatop la tu..heee

@AyiLarimA wow..knp 110%?? bukan 200%?? hee

@ir yien 9897 bermakna mcm mn tu?? heee

SoLy SoLicious said...

@ILA HonEyBuNNy xpe..coba perbaiki lagi :)

@Tea Dno try la tea nengok..ade ke tak..kalo ade, malatop la tu...heeee

@mumui hmm... meh nk serang..hee

syarifahsidrus said...

ciri2 di atas semua tepat! hahah

iPai said...

aip .. penat2 sudah ?

Ezad Skytech said...

harap2 blog den ok la..tak berat kan..hee~

Anif Abdullah| AA said...

setuju!! agak-agak blog anif berat tak loading?^^

siti kektus said...

mmg ciri2 tu blog yg senang nak masuklah. ;P



macam blog kite keh keh keh *perasan tak sudah. haha

anismelon said...

blog anis cene lak soly??huuuu