Monday, August 1, 2011

Storinori : Doodle tuk luqeem

Assalamualaikum...........

Lebih kurang beberapa jam lagi kita akan berbuka............Alhamdulillah bakal lengkap lah hari pertama kita berpuasa di bulan yang mulia ni :).........Korang macam mane ye........larat lagi ke tak??............

Hari tu aku dah janji kat luqeem ni nak lukis doodle kat die 1 .........

^__________^


Taaraaaa~



P/s : sori...cikai2 je lukis.... Sebab tak reti sgt pown...teeeheeee

15 pasang kasut tumit tinggi:

Elih Japahar said...

Aahahaha luqeem pegang bunga ahaha :) larat lagi bah haaha,..napa pipi luqeem merah tu :P

Elih Japahar said...

Btw, nice doodle :) jgn buatkan sy k cik soly..! huhu

Nor Shazana said...

comel. tak nak buat kat sy 1 ke? ^____^

kotak bulat said...

comel la... hehehe.. :)

aena jamil. said...

hye, blogwalking kat sini and tagg awak..


http://aenapit.blogspot.com/2011/08/qistina-1st-ga.html


All the best.! ^_^

Tea Dno said...

eh comellll laaaaaa...... :)

My Name is Mar said...

Wahhhh!!!
Ini buatkan wa bertambah JELES!

Orang berbudi, Kita Berbahasa.. Orang MENYANYI?

syarifahsidrus said...

alolo..comel..nak satu? hee

anismelon said...

comel je..try banyak kali dah..tpi tak jadi jadi gk..jadi pon cam cekodok je..haish..

Rtp Farra Arisha said...

comellllllllllllllll ;)
selamat berpuasa!

iPai said...

wah cantik ye .. nak satu ... hehehe

Luqeem™ said...

hahaha...

peh COMELL!!!! n SMART!!!

thank you cik Soly!!

sergeant keroro said...

hehe, comel jek XD

p/s : doodle untuk keroro xde? :P

MSS said...

comel2...nak jugak...*habisla cik soli tak menang tangan...=D

Anak Wak Mail said...

omelnya !!..SS,,buatkanlah saya,,hihi..saya dengan ayah berpegangan tangan okeh..hihi..:P