Tuesday, August 2, 2011

StoriNori : Sarapan ape pagi ni??

Assalamualaikum...........

Dah sarapan ke belum??............... Sarapan adalah penting untuk permulaan hari........ Supaya kita menjadi lebih cergas dan cerdas sepanjang masa..............
~Gambar hiasan semata~

Kalau belum sarapan jom same-same pergi sarapan nak????






































































"Nak sarapan ke nak pelempang ??"
P.U.A.S.A

P/s : Sebenarnye aku teringat joke ally iskandar dalam MHI semalam......Boleh pulak die bergurau kononnye ade tajaan sarapan pagi.......hahaha............PUASA la wei !!

28 pasang kasut tumit tinggi:

Luqeem™ said...

hahaahaha...soli x puasa! kantoi! :P XD

dh lma x tgk MHI..huhu..

kotak bulat said...

hehee..bru nk lempang ni.. :P

IMANSHAH said...

nak ke lempang?? meh sini

oli-go said...

hahhaa.tu yang pelik tu,,bia btol ajak sarapan..sat lagi ade gak muka yang kuar pape...

IeRa said...

HEHEHE..
PUASE..PUASE...
;P

Elih Japahar said...

Ahaha...sarapan pagi biasa jer, hehe..br pas sarapan pagi tadi ahaha :P

Far8 budak baik said...

kalauuu gituuu aku pun
nak sarapan lahhhh..
hahaahahahahaha..
sengal..seyes kelaka...
klo gitu x payah sahur lahh kn..
hihihi

Munna said...

soly mntk pelempang ye? ha meh sini meh! =)

Nightroad said...

ha3..sarapan yok sarapan..

Siti Hajar Masri said...

sabar jerlah..;p

sue perbs.. said...

haha.. dh sarapan kol 5 pg tdi..

TYNTHA LANA said...

Semalam, ada blogger ajak lana lunch,tak sempat nk reply kt shtbx dia,hehehehhe

Edy Ramanov said...

hehehe. kan. ally iskandar, kantoi sudah. hehehee

Asyieq-iN Rkey said...

hahah...jom2 g sarapan...jom

syarifahsidrus said...

puasa.puasa.puasa.hehe

syarifahsidrus said...

puasa.puasa.puasa.hehe

My Name is Mar said...

SS tak puasa ehhhhh~~~
MHI?.. Tang nengok.. Pas subuh, tidur balik...
Ha-ha-ha:D

Telefon berbunyi... Ayat dia ---> Tak ada soalan lain nak tanya?? Ha-ha-ha:D

Kenapa kau letak diorang dalam BLOGLIST??!

K O R I E said...

hahaha.. nak tgok yg ally tue
^^

Udy said...

garangnye..hihi..

Munna said...

soly dah reply komen soly td psl keyword =)

JIJI YU said...

ehehe..ko tak puasa ekkk..

KuNanGKuNanG said...

he3..ingatkan btl2 lupe puasa..

kalau sudi cote la sy kt n3 ni ye.tq..
http://anaknegori.blogspot.com/2011/08/peserta-akhir-contest-kutuk-blog-atok.html

Amy Syaquena said...

puasa2 tapi tadi nyaris2 nak minum air sebab terlupo sudah...

H.J said...

perut lapar ni..sedap je citer pasal sarapan..haha

syaz@rozelt said...

sedapnye sarapan tuuu..hehe

Tea Dno said...

kehkeh ABC ke nak sarap sarap ni? ;p

DoodleLicious said...

oit..dah la kul % dah ni, memang nak kena PELEMPANG..haha

iPai said...

soly cuba lepang diri sendiri .. owh nak sarap2 plak dia .. heheh