Sunday, August 21, 2011

Tips | nak tinggi

Assalamualaikum...........

Selamat petang...............Sesiapa je inginkan bentuk badan yang tinggi kan.........huhuhu.......termasuklah aku yang renek ni..............

Mase aku kecik-kecik dulu, ade seorang insan ni yang bernama F (bukan nama sebenar) bagitahu aku tips nak tinggi cepat............mudah aje rupenye care yang die bagi...........berkesan atau tidak, hangpa coba la sendiri......................

Langkah pertama :


Bergayut

Langkah ke dua :


Makan tauge byk2...

Langkah 3 :


Coco crunch..... 5 minit aje boleh tinggi


Langkah 4 :


minum susu


P/s : eerrk....selamat mencuba :)

29 pasang kasut tumit tinggi:

ghostgulz said...

ala ~ nak tinggi. T_T

Luqeem™ said...

oh tidak cik soli amik sy punya idea..hahaha

serius terfikir pukul 3.30 td nak buat entri nk tinggi ni..tgk2 cik soli yg buat..xpe la..haha..

tq for the tip! :D

Anak Wak Mail said...

haha..pernah gak buat entri pasal ni dolu2..hihi..tp saya ada 6 tips..:P

http://anakwakmail.blogspot.com/2010/12/6-langkah-untuk-menjadi-lebih-tinggi.html

dilah_buzz said...

nak tinggi? waa..dilah xmkn togey pon. dila lak nk jadi pendek.cumel.tinggi pyhla.=.=

SITI NOORNADIYANA said...

slalu jek makan koko krunch tu. tapi tak tinggi2 jugak. cam tu jugak.. XD

H.J said...

member aku cakap nak tinggi kena kuat tido..haha

Lea IsNaw! said...

susu apa tu? comel je. hehe

ila said...

sye sllu mkn kokokrucnch dgn susu ,,
tp x tinggi2 pon

saya cello191 said...

sy dah cukup tinggi...^^

iPai said...

ni gigih ni .. heheh ..

takpe2 .. bersyukur dgn apa yg ada .. hehe

Nan said...

hahaha~ ade ke mcm 2? makan tauge?

syura shii said...

minum susu cepat gemok:)

farah hanim said...

makan taugeh??eeee
xsuke la sayur
kalo mkn kokokrunch byk2 xpe
hehe

Freaky said...

susu dan koko crunch sangat sedap tau. hahaha

Asyila Zainuddin said...

nk tinggi! lg 2cm pun jd la.. ngee.. sbb nk bg genap jd 150.. kekeke..

sleeping_maniac90 said...

umo ak da 21.. xle tggi da huhuhuhuhuhuhuhuhu...

Ezad Skytech said...

langkah 3 & 4 best..sedap tu..hee~

Dianaa said...

Haha! Ramai suka yang koko crunch. Tak tinggi, tapi tambah berat badan. Ngehehe xD

Syazwan Che Deraman said...

tinggi saya average untuk lelaki.
nak tinggi!

cik najihah said...

hohoho..makan koko crunch bole tinggi jugak ye heee

ainondreamergirl♥ said...

okayy, nnt try buat. tp, tauge >? yekkksss :D

My Name is Mar said...

Ha-ha-ha!
Lupakan je niat nak tinggi tu,SS..
Kecil-kecil pun comel pehhhh....
Ha-ha-ha!

OK! Sila PERASAN!

Ini Kisah Tia said...

hahaa . Tia memang dah tak boleh tinggi dah . takat ni saje ..

aimie amalina said...

hhahhaha
dah cube sumeeeee
x tinggi pon
=(
kekal kemetot tot2..hehehe

mizzkechique said...

dh tua2 gini mkn ape pun xjadi hape.. tulang temulang dh malu2 dh memanjang...

FyzaLovato said...

sy dah dikurniakan tinggi. Alhamdulillah. :)
Ala kecik2 la comel soly :D
tinggi2 kdg2 rase awkward sgt.
bila kat tempat mane2 kepale kite je nampak :'( huhu

ir yien 9897 said...

eh2 betul ker nie!!
nak tinggi mcm nie.. tapi yien dah 21, x dapat try :(

siti kektus said...

owh. patotlah kite tinggi. kite suka makan taugeh. hehe :p

iPai said...

owh ye .. dulu memang suka koko krunch sebab memikirkan cepat tinggi .. hehe .. kanak2 ..