Monday, September 5, 2011

Bukan saya yang bertunang...

Assalamualaikum......

Pagi !!....... Dah lama aku biarkan blog aku bersawang (4 hari).......Kesian gila........ Terima kasih jugak pada yang setia berkunjung ke SS......

Ya.. bukan aku yang bertunang.... (tajuk memang tak leh bla).......... Tapi sepupu aku.... Majlis pertunangan pada 3 sept baru-baru ni.......

Tahniah aku ucapkan buat sepupu aku dila dan tunangnya rafi (bukan raffi ahmad ye) ........ Semoga berbahagia hinggah ke jinjang pelamin then hingga akhir hayat......





Dashboard makin meriah..... boleh la aku makan angin....lalalala~....Tetiba lame tak jenguk blog rasa macam speecless lak..... teeheeee......

Akhir kata :

"silent doesnt meant that im not exist"

P/s : nurul badiah lai (blogger hebat) pun mai majlis tunang ni sebab die one of my cousin's BFF dan kakak kepada kawan aku :) ADIOS :)

35 pasang kasut tumit tinggi:

abghani said...

slmt bertunang utk sepupu kamu

merahitujambu said...

kenapa bukan awok..awok bila??=p

NadiRah said...

adakah itu anda soly solley???? cun!!! ^^

KAMIHIDUP said...

KAMI kembali, hiyargh! Selamat hari raya, maaf zahir dan batin dari KAMI. :)

JIJI YU said...

lorh bertunang pon dah grand

aimie amalina said...

sweetnyela yeeee
hehehee
cek soli bile agi?

nini said...

awak lak buila lagi

SoLy SoLicious said...

sy tunggu org masuk minang aje...lalalaalala~

p/s : ade ke yg nk msuk?haha

sleeping_maniac90 said...

waahhhhhhh,,
cntik pelamin tuh..

Ezad Skytech said...

laa..ingatkan SS yang bertunang..heee~

Acik said...

gilang gemilang! cantik! :)
soli bila? :)

muhamad hanif said...

weewiitt,


kau punya majlis nnt aku nak dtg yaa.

Azzah said...

saya nak tunggu soly bertunang..mesti gambo lagi banyak

Elih Japahar said...

Laaa..ingatkan awk yg bertunang..! nak terjun katil lah kalo melepas ni haha :)

cik najihah said...

cntiklah wane tu

Freaky said...

laa SS dah tunang ke ? melepas .. haha gurau je :D

saya cello191 said...

kamu bila...hehe..

^____^

Luqeem™ said...

hehe..cik soli pn tak lame lagi la tu..:P

Dzarief Zuhdi said...

hehe.. nnt cik soly solley (tiru Nad) tunang, panggil kami tau.. nak mai mnyibukkan diri.. haha

visitme@FaTiN cOrNeR said...

sungguh lawa..hehe..

cik SS bila lg??

sergeant keroro said...

hehe, nasib baik bukan SS yang bertunang :P

Mizz ErMa said...

cantik plamin tunang..=)

siti kektus said...

eceh. kalau ss bertunang sekali pon boleh. ;)

asamasin said...

yes..ade chance nih.. :D

My Name is Mar said...

Fuhhhh...
Lega...
ha-ha-ha!

Ini Kisah Tia said...

wahh , agak2 bila Tia dapat bertunang ye . heheh :)

Miela Tahril said...

wah macam pelamin kawen plak...

diana said...

cantik...:P

ieda said...

cantik :)

NA said...

Samalah Kak Wina dah lebih seminggu tak buka blog. Punyalah paksa diri nak buka pc ni.

Selamat bertunang kepada yang dah bertunang tu dan selamat hari raya untuk Soly. Maaf lambat lawat blog :)

-wina1979-

CT said...

http://batulesung.blogspot.com/2011/09/kd-dapat-anak-perempuan.html

Selamat hari raya n slmt bertunang :)

Liyana Zahim said...

Waaa cam kawen je kan.. Siap ade plamin.. Fuyyoooooo~

Syuxer said...

cantiknya tema untuk pertunangan sepupu awk neh..simple n santai..hahah kaler hijau..good choice..coz hijau memang menarik hehe

sifu im said...

ko bila plak??haha

iPai said...

mak ai .. pelamin tunang pon boleh tahan dasat !!

soly ye bile plak kan .. uhuh

(baru 4 hari, saya punya dah berapa minggu dah tinggal .. haddoi)