Wednesday, September 7, 2011

Mengidam..

Assalamualaikum.....



Pelam ni, pelam epal yang masih muda... Kecik lagi... Aku dah petik sebab keterlampauan mengidam punya pasal...

Esok,lusa aku balik UKM mane dah sempat nak merasa lagi pelam cap original dari belakang rumah ni kan kan.... Even belum masak pun takpe, makan nan "colek" sedap...... lalalalaala~

P/s : mengidam mengalahkan ibu-ibu mengandung.. :)

31 pasang kasut tumit tinggi:

siti kektus said...

tu dia. mengidam kemian ss. haha

kan masaam. tak dapat bayangkan kerutan di muka nanti. ;)

haslinda said...

sedap nye. sy suke mangga telor sbb sgt msm... mkn ngn caram lagi sedap. hehe :)

Nadzirah K. said...

baru je lepas makan mangga ni tadi..hehehe :)

cik najihah said...

ni kalau cicah dengan kicap + lada sedap ni

mizzkechique said...

kecur liur tgk pelam tu.. adehh..

ir yien 9897 said...

wah mengidam..!!
cepat mkn nnti terliur mulut anak..hahaha.

nk balik UKM boleh lh raya umah yien dekat area bangi :)

0nenanina Vanilla said...

uiikk..dapnye...samela suke makan bnde masam.. bkerut seribu..haha

Anum said...

sedapnya
anum suka sgt2

aimie amalina said...

pehhhhh
sedaaaaaaap
suke sgt pelam
sume jnis pelam
terutama yg masam2
hahaha
colek jgn x colek

@}--niEra-- said...

kecur air liur..mmg kalah org 'ngidam'

sifu im said...

wah pelam..sllu je mkn se kcik

abghani said...

nyam nyam nyam

Lea IsNaw! said...

wahh..mempelam

feveret ni

tgk saja terus kecur air liur

Encik Luncai said...

sedap ngat colek buah pauh..

BERT said...

amboi ngidam... nanti dah peknen kompom ngidam jugak makan mangge mude.. cicah plak dengan kicap bergula.. pergghh terangakt kan

BERT said...

amboi ngidam... nanti dah peknen kompom ngidam jugak makan mangge mude.. cicah plak dengan kicap bergula.. pergghh terangakt kan

azu said...

mmg tak salah mengidam walopun xmengandung..hehe..hui terliur kt pelam masam!:)
jom sggh2 entry baru azu di BamBam2u..ibu hamil, bakal ibu bapa, bayi dan kanak2 boleh join.tq
http://bambam2u.blogspot.com

Freaky said...

selamat kembali ke ukm :D

sleeping_maniac90 said...

agk awl ko blik ukm hehehe..
ak pn student ukm.. tp kmpus kl..

Acik said...

memang kecur air lilur ....

Dzarief Zuhdi said...

uih.. home grow.. mesti best kan.. haha.. rindu plak pokok pelam yg ditebang sedekad dulu.. ~~~

Syazwan Che Deraman said...

orang mengandung selalu mengidam mempelam.hehe

Luqeem™ said...

slmat prmpuan mmg slalu mgidam..:)

slamat kmbali blajar :D

cayob said...

waaa tahanya makan benda tu..huhuh....

upss tiba2 comment ini...salam kenalan dari c ayob


Alang-alang saya dah datang, nak jemput awk dan rakan-rakan awk...datanglah p rumah......rumah :) Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

Ezad Skytech said...

wahhh..bukan main lagi mengidam ye SS..heee~

sergeant keroro said...

sampai aku pon turut rasa mengidam, haha

sedap kot!

Elih Japahar said...

Tak heran sebab awek sy pun suka sgt makan mempelam ni...merajuk kalau tak beli bila dah suruh, wajib lah buah ni..

P/s:mengidam ni ada ape2 ker? haha...

My Name is Mar said...

Pehhhh.... Kemaen lagi mengidam dia..

FyzaLovato said...

org kata makan buah pelam ni melembabkan otak. so makan la puas2 ye. haha

btw colek tuh hape?

anismelon said...

eeuuwww..mesti masam nie..

kenape org org sebut colek erk..rojak yg cam pasembur pon ade yg sebut colek..dok pehe..ngeee..

Munna said...

tetiba rasa kecur liur...hihi