Wednesday, September 21, 2011

surat cinta tuk Cinta hati aku...

Assalamualaikum....

| Entri berunsur *jiwang, sila jangan muntah|

HI, encik N,

sejak di awal pertemuan kita,
aku ni, siapalah di mata kau kan...
Nak kenal aku, langsung kau tak hingin kan..
Aku pun kadang-kadang fed-up nan engkau,
sebab tak pernah mempedulikan aku..

Tapi,
sejak akhir-akhir ni, kau selalu bagi bunga kat aku,
Ingatkan masa cuti sem hari tu aje,
tapi bukak sem ni, lagi rancak kau bagi bunga,
kembang sungguh aku rasa,
terima kasih tak terhingga ya sebab menghargai,
sebab sudeh perasan akan kehadiran aku....

terima kasih encik N tercinta......


teruja tak baca puisi karut aku?.... Sebenarnye, Encik N (nuffnang) kasi aku BE lagi... Sumpah terharu sebab traffik aku sejak masuk sem baru pun makin slow..sebab aku pulak makin sibuk..huhuh....tapi Encik N ni, sudi bagi lagi "bunga" ni kat aku...sob3

p/s : Tak sia-sia pilih Nuffnang as advertiser

29 pasang kasut tumit tinggi:

aniki said...

cayala moi...aku serius baca ingatkan jiwang betul2..sekali kena kecoh..hoho

Ezad Skytech said...

boleh kongsi2 tak En. N tu SS..? heee~

Nadzirah K. said...

Ingatkan untuk pakwe..hehehehe
Untung la dpt be :)

EyqaLuvender said...

untunglaaaa die.....hehe

fiq. said...

bestnye! bestnye!!! jeles tau ngn cik soli!

meh kita klik2

Addin said...

ada la juga tu masyuk ! :D

NA said...

Mula-mula ingatkan dah jumpa bakal suami :)

Wah mesti banyak dapat BE. Dah pernah keluarkan daripada tabung tak? Nak gak tahu pengalaman keluarkan daripada tabung.

-wina1979-

[sutera kasih] said...

bestnya dpt BE..nak jgk uwaaaaaaaa

sergeant keroro said...

untunglah nuff bagi BE lagi. dah cashout, jangan lupa belanja :P

[sutera kasih] said...

bestnya dpt BE..nak jgk uwaaaaaaaa

aimie amalina said...

heeeeee
sungguh aku cinta lagi syg dgn kau "N"
hihihi =]

maszull said...

salam soly...opssss mama ingatkn encik N cinta hati mana lah tadi rupa2nya encik nuffnang kita tu yer...:)

Saiazuan said...

huhu sama la. lama x pat BE>> :(

sha my heart said...

Tahniah2.. Nuff memang baik kan? =)

azurin ramli said...

one word : UNTUNGLAHHHHH.hehe :D

hira said...

surat cinta buat encik nuffnang. awww.. so sweet! hahaha :D congrates~

farah hanim said...

hahaa
xbole blah je
heee

BERT said...

cik nupnang mmg baek hati hehe

Anum said...

terujanya anum baca

Yatie Awang said...

baiknya hati En. N kan hehehe...

aimi said...

nk bunge juga :(

JIJI YU said...

die dah stop bg kat aku..cilakak

siti kektus said...

hehehe. sama lah kite. semalam dapat lagi satu. rezeki2. ;p

sleeping_maniac90 said...

la nuffnang ke hahahhaa

Asyila Zainuddin said...

la, pakcik nuffnang rupenye.. hehe.. ingatkan sape tadi..

cheqwa said...

ceeeit,ingatkan jejaka mana lah tadi...hahaha..sedaaap ah puisi soli..kekekeke

syazwani 'atiqah said...

bestnyer..

missina said...

ingtkan cinta hati btul2 nyer,,,wahh memg best dpt duits,,hehe,,sy nye br 25 sen,,huhu

Dzarief Zuhdi said...

aku pakai miss A (adverlets).. macam nak mintak break jer.. hohoho