Wednesday, September 21, 2011

Saya tak suka... Titik

Assalamualaikum....



Bila aku bukak blog, aku baca kat blog freaky pasai Facebook(FB) sudah bertukar yang baru..... Ha'aahh la.... dah lain bebenor.... Aku memnag jarang bukak FB pun.... tapi aku still tak suke dengan perubahan drastik FB tuh...

sob sob....

Nak bertukar kepada FB yang lama?... Boleh KELIK SINI....

P.s : sape tak suke FB baru angkat kening cepat !

22 pasang kasut tumit tinggi:

Unknown said...

betul!tak suka yang baru ni...hat lama lagi besh :/

BERT said...

mmg tak bess yg baru.. sy pon tukar yg lame jugak..

Munn Jaafar said...

xsuka jgk! tp xreti angkat kening :p

Unknown said...

kenapa tak nak terima perubahan?..mana tau lebih bagus.

Asyila Zainuddin said...

dah tukar pade yg asal dah.. yeay! hehe..

SoLy SoLicious said...

@Bro ahmad bukan tanak terima perubahan, tp belum bersedia, sebab perubahan sangat drastik..even nak ubah manusia pun kene slow2 dlu.. bukan trus pap, ok berubah... heee

kathy said...

dh tukar kepada yg lama..yeah!

Hirdayu Rahmat said...

maya suka yang asal !

Unknown said...

ok!! benci Fb yang baru ni jugak. kesian dekat golongan buta IT mcm sy ni. nak kena godek2 lak

Nadzirah Kamarazaman ( NK ) said...

saya angkat tangan...hehe..
dah tukar yg lama balik da :)

sherotpetot said...

oke je yang baru =.=

Ezad Skytech said...

sy try dulu 2-3 hari yg baru ni..kalau ngam biar je la..hee~

sue perbs.. said...

sy pon nk try test fb bru ni dlu.. klu rase mcm btol2 bosan, tukar yg lama balik kot..

Sya_Merpati Putih 88 said...

tak best lah fb baru nie...=(

dill said...

laptop! bertahan!

*berbisik kepade laptop sendiri :)

dill.

iPai said...

hee, a ah baru perasaan .. tak suka juga ..

ct kektus said...

tak suka. tak suka. tak suka. titik. ;p

emy|farid said...

suka yg lama, yg bru erghh

Elih Japahar said...

sy pun tak suka :P

[sutera kasih] said...

mula2 x suka..tp sy malas nk tukar2..biarkan jak la dulu, if menganggu emosi, sy tukarla hihi

najihahfara said...

x reti nak gune dah :(

aamalinaazman said...

okeh
kening dh angkat
bole x turunkn skrg
heheheheheh