Monday, October 31, 2011

5:40 PM... Terasa seperti 5.40 AM.

Assalamualaikum...


Langit kat luar gelap sungguh.... Ribut plus kilat saling berganti.... Aku pulak, terperap, nak keluar tak jadik.......... Meh ler kite sambung ZZZzzzzzzzzzzzzzZZ

Monday is weekend day yeah !!!

P/s : Kekok dah 2 bulan tak melukis doodle weh..huhu

20 pasang kasut tumit tinggi:

Munna said...

syoknyeeee tido....meh tlg wat keje kt opis ni meh

shiema sufian said...

comelnye <3

Selendang Merah said...

hehehe..tdur waktu macam nie memang best...:)

aimie amalina said...

kikikiki
kekok2 pon berjaya membuat mimi pon nak tido sebb dh mandii
masyuukk je tido
ehehehehe

BERT said...

cuaca yang sejuk dingin buat mata jadi lebih berat untk dibuka haha

zeeck said...

xpe cantik lagi doodle tu :D

Zul Fattah said...

diaorg sedap la tido.. kitaorg lpas ni, ada exam midterm.. xde masa nk tido..

Daddylicious said...

kita tido dulu...hehe

littledolphin said...

apabila kilat dan hujan ni,sy mesti menyorok dalam selimut.takut.hehehe

cik najihah said...

hahah tau xope..syiok gilos tido

Lea Isnawi said...

masih comel je doodle ko ni

eh dh bangun belum ni

JIJI YU said...

ko pon terrer wat doodle ek

sue perbs.. said...

haha.. memg syiok dpt tido

Azzah said...

uish..sedapnya tidoq

saya cello191 said...

tu r..
gelap giler td...

Ezad Skytech said...

petang2..lepas tu kalau hujan..lagi syok tidur...hee~

Nadzirah K. said...

mmg syok tido time hujan ni,layan je :)

Ini Kisah Tia said...

dudel menten comel lah :)

Syuxer said...

adakah doodle itu seperti awk hehe..;p..comel hehe

KAMIHIDUP said...

semalam memang hujan je seharian. :)