Friday, October 28, 2011

Handmade filem | bapak ku tukang robot

Assalamualaikum..





Terima kasih watak utama hugh jackman dan dakota goyo sudi berlakon bawah aku selama 3 babak ^^ ... 5 dolar yeah !!!


P/s : oh aku tergoda dengan kecomelan dakota goyo...

25 pasang kasut tumit tinggi:

NasZ said...

drama 3 babak yang menarik. hehehe.

Anum said...

lakonan yang hebat

Aki said...

cite ape diorang blakon wey?? ke memang diorang ni anak-beranak?? ^_^.v..

Lea Isnawi said...

die senyum comel!

cik najihah said...

awww so comel

mizzkechique said...

suwittt...

JIJI YU said...

anak ikan le tewww

Selendang Merah said...

hahaha...boleh jd pengarah filem nie..:D

Fikri said...

mcm justin bieber pn ada gk ank dia 2. haha.

SoLy SoLicious said...

@Aki citer real steel.. depa berlakon sbgai anak dan ayah..lakonan aje tu ^^

@Fikri anak die dalam filem je..luar x..hee..

Ezad Skytech said...

haha...sporting la bapak dia kan...tapi anak dia kurang ajor sikit...kah3~

iszieylyanziy said...

so cuteeeeeeeeeeee

abghani said...

i like..creativ

aimie amalina said...

hahahhaa
lawak betol dialog ni

macam cite deme dlm real steel tu kan
hehhee
beshh gile!

Nadzirah K. said...

haha..comel je,real steel best :)

zahidah seran said...

heheh.
lawak drama ni...
ade jek idea ekk soly...=)

NM02 said...

salam kenal

singgah sini terus follow

kalu sudi, jom join dan follow saya pulak

maceh

^_^

iyka syafika said...

suke tengok mereka berlakon...plus "atom" yg bijak.

dwaty said...

saya suka filem dorg ni.... real steel... cam nak tengok lagi la...

zareliqa afiqa said...

terbaik lar drama neh.ehehe, :D

Syakirah said...

haha! drama 3babak yang menarik!

bobiedanbad said...

hihihi drama 3 babak....drama seterusnya bila :)

Syuxer said...

drama santai dipetang hari hehe..real steel belum syuk tengok lagi..bila la nak dapat tengk

EYFAalias said...

budak kecik tu handsome. ahahaa

Azzah said...

hi..hi suka..