Saturday, October 15, 2011

Helmet | Keselamatan anda pasti terjamin

Assalamualaikum...


Helmet terhangat di pasaran...Sape berani pakai angkat tangan!... memang style der.....

P/s : tetiba malam ni jadik speecless....

35 pasang kasut tumit tinggi:

bobiedanbad said...

stylo

Ana Farhana said...

x torbang ke "helmet" tu.. ><

Diana @ bilakukatacinta said...

uit..kalau cam gini rupenya dik oii...memang sah2 tak selamat

yelah..satu tak sleamat dari kena sekeh ngan bini - pasalnak rebus ketupat..periuk dah ilang

kedua - tak selamat bila xcident..belum jatuh kepala..periuk dah terpelanting jauh-jauh..kelentung..

Kathy Tuah said...

style giler..huhu

faridah nazurah said...

hahaha tapi kan lagi best kalau guna tembikai jadi helmet. kenyang tu.. dah habis makan tu boleh selamatkan nyawa lak kan.. hehe :P

Razil Tahir said...

besar tue...
kalau ade pembonceng terus masukkan kepala skali...
jimat.. xyah beli helmet sampai 2.. haha XD

Yatie Awang said...

kalau pakai helmet ni, nanya orang belakang hahhaaa

Luqeem™ said...

terbaik pnya helmet..hehe

muhamad hanif said...

pinjam helmet bang !!

Gen2Merah said...

ahahaha.. kreatif laa.... selamat kalau landing ni sebab besar.. ekeke

EYFAalias said...

hamboi! besen pn jadi? ahahaha

anis aniesa said...

mcm otomen

shiema sufian said...

memang style :)

Nadzirah K. said...

hahaha...memang style :)

Ezad Skytech said...

haha...kalau kat highway confirm terbang la 'helmet' tu...kah3~

NasZ said...

memang helmet terbaik dan low cost. murah pun murah kan?

MOHD NASER.com

NasZ said...

memang helmet terbaik dan low cost. murah pun murah kan?

MOHD NASER.com

Niena Pengembara Ilahi said...

mmg terhebak serta terbaeeekk la hemlet tuh..rasa cam nk beli lapan blas je

Lyana M said...

rempitzz lah kak.
:)
cool gila 'uncle' tu.
saiz helmet besar berganda2 dr kpale.

maszull said...

salam soly...hahaha kelakar jer...:)

Azzah said...

bahaya nih.tak de tali

Mizz ErMa said...

helmet nih bukan menjamin keselamatan nih, tapi sebaliknya! hihihi =P

Terbang Bersamaku said...

pakai besen..? huhu..mybe nak jimat kot, janji pakai helmet kn..nk elak kena saman..huhu..

Fikri said...

yg penting muka kna slumber. Haha.

[sutera kasih] said...

hehe..comel helmet tu :P

Elih Japahar said...

Tak berani pakai lah...haha, ni tak ada budaya pemanduan selamat ni hihi

H.J said...

pergh..yang ni helmet paling bahaya ni

Run Away said...

hahahaha...memang cangih ar...beb.....;d

AyiLarimA said...

Serius ke gamba ni?
Stylo meylo !
Go uncle helmet !

*Insan yg sedang diuji Allah.

iMBobo said...

haha.. x selamat kot mcm ni..

sherotpetot said...

haha.abe tu pakai buat dekk je ;)))

nini said...

hahahahah...cun dowh...=p

Cik Nisa said...

wahaha . canggih aih .

mMoOnN aAlLeEaA said...

hahaha.lawak....

Munna said...

tebiat ape pakcik nih? haha