Sunday, October 30, 2011

Musim Tag-tag ka ni ?

Assalamualaikum...

Aku kene tag dengan cik Nisa dan Hira

Antara peraturan permainan die :

1. You must post these rules
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create 11 new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them to the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged him/her.
6. No tag backs.
7. No stuff in the tagging section about 'You are tagged if you're reading this' you legitimately (a.k.a really, trust, with all honesty) have to tag 11 people.

11 Perkara tentang aku :



Soalan dari Nisa :
1. Korang penah korek idung tak ?
2. Lepas korek idung , korang buat ape ? haha
3. Kalau korang ade Kuasa Power, ape yang korang buat ?
4. Ape yang korang buat bile ade orang yang kurang siuman kejar korang tak henti2 ? haha
5. Ape perbezaan couple n scandle ? kui3
6. Korang ade blog tak ? #sah2 soalan gile . haha
7. Bayangkan , korang pi jenjalan . Tibe2 tgh jalan2 depan orang ramai , seluar korang terlondeh . haha . ape korang buat ?
8. Mase kecik2 kan , korang suke maen ape ?
9. Contoh lah yer , korang tengah sedap2 makan , tetibe gigi palsu orang sebelah jatuh kat dalam makanan korang , ape yg korang akan buat ? teruskan makan ker , b'henti makan or belasah org tu sebab ilangkan selera korang nak makan . haha
10. korang nie perempuan ker laki ? hehe
11. ape macam dengan soalan nisa , best tak ? ekeke . Jawab yer .


Jawapan tuk Nisa :

Soalan Dari Hira
1) Korang dah ada teman istimewa? Kalau tak ada, sebelum ni? Kenal dekat mana?
2) Perkara yang agak lucu yang korang pernah buat?
3) Impikan sebuah majlis perkahwinan yang macam mana?
4) Perkara apa yang korang nak sangat buat tetapi selalu tak ada peluang?
5) Nyatakan 5 benda yang korang sayang sangat.
6) Korang rasa blog aku perlu tak diubah? Kalau ye, dari segi apa? Kalau tak pun kena bagi sebab kenapa.
7) Perkara yang paling sweet korang pernah buat/bagi dekat pasangan?
8) Apa impian korang yang masih belum tercapai?
9) Korang merupakan pengguna talian apa? (Maxis,Celcom, Digi, Umobile)
10) Korang suka kanak-kanak?
11) Apa yang korang nak cakap dekat
aku selepas buat tag ni?

Jawapan to Hira :


SEKIAN

P/s : Memang fenomena tag-tag eh skang....

11 pasang kasut tumit tinggi:

Azzah said...

dah 2 orang tag azzah tapi satu je jawap..panjang pulak tu nak menaip..penat.

ArulchelseA said...

sy ada jugak kena tag..nnt2 la jawab.. hehe

maszull said...

assalamualaikum soly...mmg musim tag2 ni lah semuanya kena tag kn...:)

hira said...

haha. entahlah, dah dia minta 11. so, bagi je la 11 soalan. yekot, ramai dah buat tag. dulu-dulu pun ada tapi dah lenyap. ni yang timbul balik. huhu. apa-apa pun, cantik tulisan. hehe ;)

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Ramai join tag mengetag ni..:) setakat ni belum larat nak jawap soalan tu..tak bo copy soalan malas nak taip balik :P

Ain Zulaikha said...

waaaahhhhhhh suka berenang ya, sy tak reti berenang.. bestnya kalau reti...

✿ Cik Nisa ✿ said...

haha . nisa bagi A+++++ kat sis soli ;P

Sunah Sakura said...

hoaaa~ siap snap2 pic lak~ rajen sungguh dia!

Anak Wak Mail said...

sama la,,teringin jugak nak main payung terjun..hihi..:)

BlueiceButterfly said...

~wah..rajin menulis..hehe :)

Syuxer said...

sungguh kreatif bentuk jawapn awk bagi hehe..yeah memang musim mengetag..mujur bukan menetas hehe