Wednesday, October 19, 2011

Pahit manis 2 Malam

Assalamualaikum...

kisah 2 malam aku...

Bila ada orang nak bercerita kat kite, 1 berita gembira, 1 lagi berita sedih.. yang mana 1 kita nak dengar dulu?

Ade yang memilih, nak sedih dulu... then nak pilih cerita gembira... Ade sebaliknye.... So, aku nak sharekan berita-berita ni kat hangpa semua..

Berita tak berapa nak baik..

Line tenet di Kolej Terchenta ni makin menjadik-jadik tak betolnya... Sebab tu, dah 2 malam aku tak online, tak berblogwalking/berblogjogging... Cuma menyiapkan esemen sekerat dua, dan layan-layan cerita

Berita gembira..

Dah dua malam aku tido lena dalam gelap gelita... yahuuu !!!..... Sejak ade peneman tidur....... "my kazen"........ Biase lah.... Single room......Sebelum ni, nak tidur aje lampu wajib pasang seterang-terangnya...even nak ke toilet mesti sebelum 12malam.... *sigh...

P/s : Lepas ni, kena tidur sorang-sorang lagi...haishhh

24 pasang kasut tumit tinggi:

shaFazie said...

tkut gelap ehhh..jeng jeng hahaa

sergeant keroro said...

Hehe, pakai la broadband :P

NasZ said...

takpe. nanti awak dah kawin, tido berdua. kan?

Syuxer said...

line tenet kalau cam tenat memang menyusahkan..

jiwa berani tak gentar pada kegelapan..dengar lagu untuk lenakan tido

AyiLarimA said...

haha, bukan dkt kolej Soly je line problem, dkt umah Mira yg t'srgam indah ni pn problem gak. huh.

malam2 kene tutup sume lampu, bru feel time tido, gagaga.

*Malam ni jangan tido lagi, tggu lepas kul 12, bru tido tau :)

maszull said...

assalamualaikum soly...jgn takut tido sorang2 yer...:)

diana said...

pentakut rupanya..:p

Aki said...

line tenet,hengpon,sume dok buat hal je skrg.. tapi,apapun,tahniah tidur awal ok?? ha ha ha..

Ezad Skytech said...

line slow mmg menguji kesabaran kan SS..heee~

tidur gelap2 la baru feeling..:)

Kalamhati said...

kt umah akak ni pun streamyx. cem siput sedut tercungap2 2 3 hari ni..huhu

takut yeee..hehe

missina said...

hermm klu line tenet slow ni memg bikin hangin satu bdn,,erghh~

tido ngan lampu suram pun best gk tau,,nyaman jer,,hehe

Farhan Hanif said...

penakut...hahaha
saya pon klu tido sensorang kena bukak lampu meja dulu...oppsss kantoi plk...huhu

zahidah seran said...

hahah.
akak takut gelap jugak!.
nasibla ade anak2 jadi peneman...=)

siti kektus said...

kite pon single room. tp tidur tak suka tutup lampu jugak. bukan penakut, cuma tak gemar. hehehe ;p

merahitujambu said...

line perkongsian memang cmtu

Azzah said...

azzah pun pakai line macam tu..lembap giler

SITI NOORNADIYANA said...

takot gelap ke kak?:P

p/s : yana sihat2 je. :)))

laskar pelangi said...

ewah diaaaa...=D duk bilik sorang gak ehhh? meh r tidor sesama..ni bilik sesorang gak ;)

Mya said...

sy pun kalo tito sorang mesti bukak lampu. trauma oww :(

aniki said...

penakut out rupanya..haha

sue perbs.. said...

hehe.. tkut g toilet lewat mlm ek.. klu dh tk tahan mcm mane tu

KAMIHIDUP said...

takut gelap. :)

aimie amalina said...

hayooooooo
cm tu keeee
hehehee
semoga tabah tido sesorg ye syg =]

Addin said...

memang scary bila kena tidur sorang sorang. takk best !