Wednesday, November 16, 2011

Awak suka saya tak ?

Assalamualaikum...

Seorang teman aku sebuk duk mencari novel " awak suka saya tak? "... Malangnye tak dapat-dapat jugak... Dengarnye kat kedai buku tadi dah tinggal 1 je lagi novel ni, tapi tak tahu kat mane.... Haishh..laris bebenor eh novel "awak suka saye tak?" ni ye ....

BTW, aku sendiri tak tahu penceritaannye macam mane.... Nak tahu kene lah bace kan....So, sape- sape berminat nak bace boleh jugak ke SINI kalau rase tanak beli...... novelog "awak suka saya tak" karya melur jelita ni....

Sebenarnye tajuk novel ni sendiri yang mengancam kan......Agaknye kalau nak carik novel kat kedai, macam ni lah gamoknye ;

Cashier : ye dik?
Pelanggan : Saya nak carik novel
Cashier : Tajuk ape tu
Pelanggan : "awak suka saya tak?"
Cashier : ^@(&#*#&*^#???

Haaa... kalo cashier tu tak tahu kewujudan novel ni, memang haru la.... haha... BTW, aku nak layan jap "awak suka saya tak" Kat penulisan2u ni...

p/s : Awak suke saye tak ?... heee

24 pasang kasut tumit tinggi:

Syazwan Che Deraman said...

hehhehe.
boleh salah gunakan nama tu.
guwa tak suka baca novel.

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Awak rasa? haha...selamat membaca...

.ain. said...

suke suke suke :)

AyiLarimA said...

Saya suka awak.
Hehe, tiba-tiba je kan?!
Mira ada novel tajuk dia "Suka saya tak, tak suka saya"

Pelik kan tajuk dia?! pening mira baca..

Selendang Merah said...

sememang sy suka awak...bagaimana dengan awk?

hahaha

aimie amalina said...

weeee
penulis novel ni blogger
hee
amai kate novel ni beshhh
dok cri jugak
wuwuwuwuw..

zahidah seran said...

saya suka awak..heheh...

suka blog awak..

baca tau lps tu review..=)

Rtp Farra Arisha said...

AWAK SUKA SAYA TAK???
"yes, saya suka baca blog awak". HAHAHAHAHA. the comments isn't relating to your post ^,<

Mizz ErMa said...

wah, memang mengancam habis tajuk novel tuh..hehe

saya cello191 said...

haha.
btol gak kalau sebut nama novel tu.
blh salah faham..^^

cik najihah said...

bes x kak

zeeck said...

suke!! :D

mMoOnN aAlLeEaA said...

best kot novel tu

Aki said...

suke ngan kak soly kalau die bagi kopok lekor.. ho ho ho.. ^_^.v.. hm,cam best je novel ni.. sape ade?? nak pinjam.. :-p

KAMIHIDUP said...

novel??? hmm.

shaFazie said...

mcm best je ...lme dah xbc novel

Bui Junaidi said...

saya suka awak..awak suka saya tak..?

hehehe..lucu pulak tajuk novel tu

bui ada beli novel "doa buat suami",tp x baca lagi..huhu

merahitujambu said...

ahahaha..laawk jee dialog tu.lama x layan novel

sue perbs.. said...

haha.. tajuk memg menarik.. huhu.. kurang suke bace novel sbb tk pnah nak abis..

Syuxer said...

hahaha kalau yang ditanya itu perempuan..kaget seketika hehe

hira said...

suka. haha. tapi tapi tak rajin nak baca. tunggu ada mood baru boleh baca. lalalala~

Miss Nadya said...

love it..nak baca jap..:)

new entry :: Facebook Sekarang Tempat Melucah

Anak Wak Mail said...

haha..macam best je novel ni..soly beli,,saya pinjam..mesti saya suka awak kalau camtu..;p

Zul Fattah said...

cam best je? erm.. nk try r.