Friday, November 18, 2011

Salam Jumaat

Assalamualaikum...



Jumaat , penghulu hari datang lagi.... Semoga hari jumaat yang pernuh berkat ini, menjadik lebih baik berbanding hari-hari sebelumnya.....

Jadi lah diri sendiri... Jangan pernah bermimpi untuk menjadi seperti orang lain.... Kita juga tak mampu menentukan apa yang terjadi juga menduga apa yang bakal terjadi...Semuanya Allah sahaja yang maha mengetahu... Kita hanya mampu merancang, Allah yang menentukan.....

You cant control everything that will happen, but you can control the person you will be... Jadi lah insan yang hidupnya diredhai oleh Allah swt... InsyaAllah ^^

P/s : Maaf... kekeringan idea... Hanya mampu melukis dan ber"quote" sahaja ... ^^

17 pasang kasut tumit tinggi:

Aki said...

Lukisan kak soly comey je.. He he he.. hm,hari ni memang khas utk berkhutbah kak.. aki pun tetibe bagi khutbah jumaat ari ni.. ^_^.v..

Anum said...

comelnya lukisan nie
salam jumaat soly

semutsengal said...

kau lukis ke ? Err,


Harap jumaat depan jumpa lagi. LALALALALALA

Rosalia said...

nice quote bwh doodle tu:)

azu said...

juz a nice quote soly..nice word to share wif others!;)

^^eKaTiKaH^^ said...

huhu, betul tu..buat apa nak tiru cara org lain..cuba utk jadi diri sendiri..sesungguhnya setiap orang itu ada kelebihan diri masing2..kan? :)

Abg Stalker said...

amboi..molek sokmo dudel.tahu2 je kita minat kaler hijau.cm ada kimia je la.HAHA

Munnafendy said...

amboi...sopannya doodle =)

diana said...

jalan setiap orang adalah berbeza jadi takdir pun berbeza jugak..
jadi diri sendiri dan lalui jalan sendiri..

Sunah Sakura said...

setuju...kalo gitu, control lah ke arah yang sepatutnya...bukan ke arah yang tak patut, kan?

aimie amalina said...

^____________^
betollll
jalani la khidupan sbg diri sendiri yg lbh membahagiakan !

Anak Wak Mail said...

i.Allah..jadi kena pegan remote control la camtu??haha..:P

Mr. Z dan Mis N said...

nice n cute draw...

Jemputan khas singgah ke blog chegu zubir BLOG CHEGU ZUBIR

Jom singgah SINI sama
Mencari INSPIRASI??Lihat ini pasti ada sukakan ia
TIPS kewangan terbaik dalam terbaik.
Santa 2011 xpakai rusa dah...dia pakai..
soalan killer buat lawyer
Menari???minat ker??jom tengok kumpulan2 ni menari
Libresse boleh jadi anak patung
RM 30 Shopping voucher
beg prada,YSL oercuma utk anda
rm 16 ribu buat yang awal..dan bercuti
Menari bersama SHOWDOWN 2012

zahidah seran said...

jadi diri sendiri saja.
tapi yang baik-baik saja.

Tentang Kita said...

jadi diri sendiri lg bagus..x perlu hipokrit...

K O R I E said...

Xpew.. tlis quote jea dh rmai yg beri komen ;p
hepi friday solly!

Saiazuan said...

salam jumaat.. renungan yg bagus untuk hari jumaat :)