Wednesday, November 23, 2011

WW : Kasihan die

Assalamualaikum...




P/s : Sanggup ke hangpa semua nak jilat ludah sendiri? ... Dan aku rase lirik "penakut" macam kena aje nan situasi yuna sekarang.... Ini tidak adil, tidak adil bagiku" .... heee

*update bagi yang tertanye2.... Sebenarnya AIM18 telah menarik balik award "LAGU TERBAIK AIM18" yang dimenangi Yuna dengan lagunya "penakut" dengan alasan salah kira markah....So, award itu diambil balik dari Yuna dan diberikan pada Anuar Zain dengan lagu "sedetik lebih"

23 pasang kasut tumit tinggi:

Acik said...

memang kesian tp kena telan jugak! erkkkk ... cobaan agar lebih tabah dan strong!

Azzah said...

dugaan bagi dia..hope dia tabah

fieha said...

x berapa phm la..knape ye?

JIJI YU said...

biasa le tu..

^^eKaTiKaH^^ said...

kesian yuna... takpe, yg pasti bkn salah dye :)

Bui Junaidi said...

takder rezeki..tp mmg kesian la

budak penjara said...

apa yg tidak adil..reff ke??hehe

budak penjara said...

apa yg tidak adil..reff ke??hehe

diana said...

memang tidak adil..
patutnya tak perlu lagi ada AIM lepas ni..:p

sergeant keroro said...

haha, no komen.

Yatie Awang said...

akak tak tengok malam tu, dan tak tahu siapa yang menang dan kalah...

cik eka said...

ape ya xadil nye.?

SoLy SoLicious said...

Bagi kalian yang xtahu, sy dah update kat post di atas ^^

Ezad Skytech said...

aih..macam mana boleh salah kira markah tu...? haisshh...

Eera Shera said...

xde rezeki kan

ir yien 9897 said...

alar dah bagi..tak yah lah nk amik balik.. entah pape lah....

memang tak adil

Abg Stalker said...

ek..bole plk main silap kira.ntah pape..hahah.tp manusia kn...mmg selalu bt silap. :)

MamaEma said...

bukan rezeki yuna...

ciK LyndaWawa said...

hehe..no komen......=]

cik najihah said...

macam mane la bole tersilap kre markah nye

Scarlett O'Hara said...

Event macam tu punya besar boleh silap!Macam tak logik je.Apa pun, rasanya Yuna cukup bijak untuk cool je.Alah.Tak menang pun ramai orang suka lagu tu.

sleeping_maniac90 said...

malunye kalo jdik cm nih.. huhu

siti kektus said...

boleh ea macam tu? dah bagi amek balik. tak macam buruk siku ke. :)