Wednesday, November 23, 2011

Rindu

Assalamualaikum...

Tatkala aku membelek lama entri-entri lame aku.... Tiba-tiba aku dilanda rindu teramat.... Rindu kepada penulisan dalam BI..... Di awal-awal post yang ade dalam blog aku ni kebanyakannye ditulis dalam Bahasa Inggeris..... Saje Suka-suka....

Kemudian, perubahan aku buat, aku menulis sajak..... Kemudian aku beralih pula kepada cerita-cerita yang bermain dek fikiran aku.....

Bila belek-belek balik ape yang aku tulis sebelum ni, sememangnya kasi a lot of nostalgia there... sampaikan aku tak ingat perkara tu berlaku atau ape aku tulis ni? .... Dah lame sangat kan....

Tapi bila kite bace balik post-post kite yang lama tu sebenarnya tersangat best, dan bandingkan kite punye entri sekarang...Nampak kan perubahan tu....

Ini entri pertama aku dalam blog solicious storinori ni "Redang's island"


P/s : Harini,aku terlupe nak lunch... haisshh.....

11 pasang kasut tumit tinggi:

JIJI YU said...

ko mmg terrer bi takpe la

Nadzirah K. said...

hehe..betul tu :)

Lea Isnawi said...

tp entri2 dulu tersangat skema

hehe

NasZ said...

kenangan entry2 lama memang best baca. dpt lihat perubahan dari dulu sampai skrg pada gaya penulisan kita. hehehe.

ArulchelseA said...

bleh lak lupa lunch ye..pas ni jgn terlupa lg.. kih kih kih

miss kara said...

http://imisskara.blogspot.com/2011/11/edit-blog-free-untuk-20-orang-terawal.html
free edit blog untuk 20 0rg terawal..

^^eKaTiKaH^^ said...

wahh, sajak ade, dalam bi ade..best2.. :D

Ezad Skytech said...

hee..bila baca entri2 lama.."kenapa la ayat skema sgt?"

rasa nak sengih sorang2 je kan SS...

Siti Hajar Masri said...

bila teringat entry lama mesti nak gelak..

My Name is Mar said...

Saya pun rindu juga..
Rindu nak blogwalking..
Lama dah tak blogwalking..

shaFazie said...

waaa..bagus2 nie hehe

soly jom join nie...azie tag soly :D

http://shafazie.blogspot.com/2011/11/segmenjom-naikan-follower-dengan.html