Sunday, December 4, 2011

Selamat hari membesar adinda

Assalamualaikum...

4 dec 2011


NABIHAH BINTI AB RAHMAN

Puteri bongsu..... Satu-satunya adik perempuan yang aku ada........Jugak budak paling genius dalam keluarga kami........Harapan mak / ayah nak nengok benor die jadik doktor one day.........Walaupun nak "siang" ikan pun x reti...*menjerit satu rumah tu....*sigh...............Seorang adik yang lagi matang berbanding kakaknya yang sorang ni..hehe

Buat adinda tercinta...

  • Selamat ulang tahun kelahiran ke 16 tahun..
  • Semoga Allah merahmati kamu hendaknya...

Pesanan yang paling penting..

Tolong lah belajar memasak !!... Kasihanilah kakanda mu ini,....Kalo cuti je, die asyik goyang kaki, aku pulak jadik bibik....damn

P/s : Tarikh lahir kami tersangat hampir sama.. ^^.. bulan sama..December...


20 pasang kasut tumit tinggi:

k.h.a.l.i.l.a said...

nak tumpang wish jugaklah. hepy befday nabihah ^_^

ct kamaliah said...

selamat hari lahir gak..;))

cik najihah said...

hepy bufday..

mr.libra said...

epi bezday nabihah....study molek2 yerk..huhu

zulhilmi tempoyak said...

selamat hari hari di hari lahir ye. tp awat dr tepi gmbr tu mcm hg ja...hihi

L said...

selmat membesar adikkuh.. hehe

jom baca kejap=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

reenapple said...

happy birthday... =)

mMoOnN aAlLeEaA said...

happy birthday nabihah.semoga menjadi anak yang baik, adik yg baik pada keluarga

sea_lavender said...

hepie bfday utk adik kamoo jgk~da mcm pesanan my sis pd i jgk slalu hehe =D belajar masak~

msredcheesecake said...

Hb tuk adik.... Kakak mmg selalu kena buli masak ngan adik kan? Hheee

Azzah said...

hepy besday..tengok style pose pun dah tau dia macam lagi matang dari soly..:)jgn marah..

Bui Junaidi said...

hepi bestday dekat adik..dekat soly jugak...

JIJI YU said...

dr tepi cam ko je

syarifahsidrus said...

Selamat hari lahir untuk adik tu =_+

bobiedanbad said...

SELAMAT HARI LAHIR NABILAH :)

SoLy SoLicious said...

@JIJI YU @zulhilmi tempoyak dh name pun adik aku..mesti la ade iras2..haishh...btw, idung die x semancung aku..haha

@msredcheesecake btol2.. asyik kakak je msak..die buat ape pun xlepaih~

cheqwa said...

kanak-kanak kecik memang begitu~ errrkk, kanak-kanak kah? :p
hepi bfday adinda kepada cik soly ;D

anismelon said...

happy besday buat adi mu..mga panjang umo..murah rezeki..epy selalau..amin..:)

J.Syazwana said...

takpe baru 16 tahun.
dulu saya 20 tahun baru nak belajar masak. hehehe

~CAHAYA~ said...

xpe la kakak yg masak sbb kakak da besar bole kawin dulu...hehehe..adik kecik lg...