Saturday, December 3, 2011

Merajuk

Assalamualaikum..


Merajuk dengan MR.NUFF ... Sedih woo bile BE dah jadik ME...

16 pasang kasut tumit tinggi:

laskar pelangi said...

alaa...nuff majok plak dah...kasi manje2 ngan nuff..nanti jadi BE balik tu:)

Syuxer said...

saya memahami perasaan itu..saya hampir 2 minggu pernah tak dapat BE..try hantar tiket minta BE, kot2 2 hari pahtu dapat BE lagi hehe..jangan lupa update survey walaupun dah isi bulan lepas

PCL said...

apa bole buat..tingkatkan usaha. ..jgn putus asa terus blogging....salam ceria selalu.

bobiedanbad said...

jangan merajuk lama2
nanti akak suruh en.nuff pujuk
pujuk guna, sponsor post :) hihihi

Citra NaniZam said...

alalala.. jgn majuk ea.. nanti dptlah BE baru.. sudi singgah blog akak sudiakn klik tweet dan google+1 dan tinggalkan komen ye.. mudahan ada rezki kak masuk final..tq

http://citrananizam.blogspot.com/2011/11/gadget-impianku-adalah-samsung-galaxy.html

Daddylicious said...

kejamnya...hehe

Bro Ahmad said...

sabar la yea..p, dugaan.. tapi tak seteruk bro dah nak kumpul 100 usd dia banned pulak acc ads hehee bro rilex je..p sebab takde rezki, mungkin rezki lain kali ada balik... happy blogging..k

myezatul aQma said...

jangan la merajuk.akma bg ais krem nak??heee

farah hanim said...

hehee
jgn la majok kak
heee

jelah said...

sabor jela...

Ezad Skytech said...

hee...sabar ye...kita sama je..BE da jadi ME...ada la rezeki lain nanti kan...

semutsengal said...

kalau jadi ME tuu kenapa eh ?

Anak Wak Mail said...

alololo..merajuk pulak dia..nanti mr.nuff pujuk ye!hihi..

cik najihah said...

samela..banyak kot..geram gila

Dida mumin♥ said...

saya langsung tak faham apa tu BE dan ME, selama ni just pasang iklan je..tak tau pun nak kemaskini :(

anismelon said...

jgn la sedey sedey..t pujuk cik nuff balikk erk soli..:)