Sunday, April 22, 2012

Officemate

Assalamualaikum.....

Selamat petang/malam dan sewaktu dengannya..... Dah lama gila aku biarkan blog ni bersawang...Macam takdak perasaan.... Damn.... Pape pun, layan la ye gambar-gambar aku dan rakan-rakan seperjuangan yang sama-sama berpraktikal di Arahnu maidam KTRG.....grrrrrrr

~ "Berlakon itu, bakat kami~ ahaakkssss~


~Gadis-gadis praktikal yang cun lagi top~ keerrr???~

~Luch time.. ~ Posing kat tangga pun jadik la kan~


~Teha aweks dari UITM dungun..kesedihan sebab tak dapat garfu... KFC out of stok garfu depa..haha~


~Yuhaniz a.k.a anis and Fa atau nama sebenarnye Fateha~ Depa pun dari UITM Dungun

~Cik Wanie aweks cun dari UITM dan cik suzi aweks cun dari Politeknik ~ All taken da..

~ Tuan empunya blog SS dan rakan sekerja~ Mane 1 bunga mane satu orang agaknye ye~ Harimau pun ade u... auummmm~

Sorang lagi, takdak dalam gambar sebab die asyik jadik camera girl je..

P/s: Lagi sebulan.... huwaaa~ cepatnye mase berlalu~

17 pasang kasut tumit tinggi:

shiema sufian said...

Lawanyaaaa semua (:

shaFazie said...

chomeyy2 sume nyo..:D hehe

Azzah said...

cun2 semua...

mizzkechique said...

meriahnya opismate..

Anum said...

cerianya gambar2

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

perghhh.. cun2 siot office mate ko ek.. hehe..

merahitujambu said...

awak yang mana satu??XD

SoLy SoLicious said...

@merahitujambu baju yang banyak bunga..teheeee

ABU said...

wah raminya bunga bungaan di dalam kepsi.. lunch nak kepsi jugk kan hahaha

btw, lama tak singgah blog ni.. opismet semua gojes2..:)

aimie amalina said...

hamboiihhh
kemain deme ye
hahha

mek2 comei belako
hhehehe :))

Munnafendy said...

owaaahhhh sudah praktikal erh,...mmg cpt masa blalu skrg..rasa mcm bru je baca entry soly start amik degree...ahahaha

Aki said...

ehem, taken tak taken, aku nak gak.. sape kosong?? :D.. he he he..

siti kektus said...

ehem2. cun2 lah semua. :)

sue perbs.. said...

bnyk student uitm ek..

Yuyu Suwit said...

cantek2 sumenye..^^
nice entry..sye follow sini yep..saye baru dalam dunia blogging..follow sekali jom ! =)
http://noridayumohamad.blogspot.com/

Abg Stalker said...

perghh..rambang mata ^__^ hahah ;)) cun2 sumenya.apa2 pun SS tetap dihati la sygg..gaagagag ;))

Diana @ BKKC said...

comey2 adik praktikal ni semua.. jaga2..ada yg perati..hehe..take care tau? dugaan praktikal ni..lain org lain pengalamannya