Wednesday, May 30, 2012

Hari-hari terakhir..

Assalamualaikum... 

Sedar tak sedar atau pura-pura tak sedar, semester berpraktikal aku pun sudah sampai kepenghujungnya.....4 bulan berlalu....rase kejap teramat sangat....... BTW, memang banyak pegalaman yang aku dapat selain dapat jumpa pelbagai jenis orang/customer......"banyak orang kan, banyak ragam".....Pengalaman semua tu....Mak aku kate, bile lagi dapat jumpa banyak ragam orang macam tu....time ni la....

Oleh kerana sudah lama tak update, dengan ini, aku layankan beberapa gambar yang boleh mengurangkan selera kome semua ye... ahhaaksss... 

Kak ti and geng praktikal...... 

kak Za and geng praktikal...... 
 
Kak Ju and geng praktikal...... 

Dan masa untuk memotong kek~

Then, kami-kami pun berjimba lepas habis waktu kerja.....konon-kononnye nak raikan perpisahan la katekan......

Dengan ini, mempersembahkan gadis-gadis cun arahnu MAIDAM yang limited edition....(yeleeteeeewww).........

 
Cik Suzi pemilik dslr. So kami-kami boleh la bergambar sakan

 
Yuhaniz...UITM Dungun 

Teha...UITM dungun 

Wanie...UITM Dungun 

Jumpa jambatan gantung kecik....Teruih duk posing bagai.... 

Atas jalan raya pun jadik la eh...... 

So, the next day, kami-kami telah dijemput oleh bos kami yang "baik hati" makan-makan di Primula Beach Resort...... Kebetulan ada promotion sempena "mother's day"......Dengan gigihnye kami-kami pun kesana....Al-maklumlah,orang ajak makan....tolak kang rugi...hehehe.... 

Nak makan pun control...eeecececeehhhh

Ok...jom kite buat gaye....
 
Gaye marah... (macam grrrr)...

OK....Now pose mata bulat...bulat ke?

 
"terkejut mak" .... Yang kat tengah tu, macam nak mintak penampau pun ade ha... ekekekee

 
Konon lagak buat muka kiut pulak ^^

 
Dah kenyang makan, kenyang posing, bergambar ramai tuk kesekian kalinnye...bukan selalu dapat kumpul ramai-ramai makan lagu ni... 

Terima kasih banyak buat kawan-kawan seperjuangan Anis,Teha,wanie,k.su,suzi,zimah dan juga akak-akak K.za, k.ti, k.ju,k.jah dan jugak bos serta abg mat kerana banyak beri pengalaman yang seharusnya payah tuk dilupakan......korang sememangnye OHSEM !!!!....

Bangun pagi gosok gigi,
Lain kali jumpa lagi :)

11 pasang kasut tumit tinggi:

Aki said...

hai kak soly comel.. lamo dok jenguk mung.. :p.. Great now u finish ur practical, bleh la update gile2 dah.. :p

NasZ said...

setiap pertemuan akan ada perpisahan.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

diana said...

semua comel2 kawan nya...:p

ejulz said...

anak2 comel.. hehehe

Zul Fattah said...

posing tetap posing... hehe.. anyway.. congrate r.. sbb dah hbis practical.

syarifahsidrus said...

da habis praktikal ye. huu =)

✿ Milly Molly ✿ said...

Lepas praktikal buat ape lak kamu? Anyway, cantek gambar :)

shaFazie said...

tomey2 kwn die...
cntiklah view dekat jambatan gantung tue :D

Munnafendy said...

lepas ni ape plan soly? :)

-gedek! said...

Cuba buat muka tanpa expression macam uncle... kah kah kah...!

Zul De Alexis said...

memori yg terindahkn..:)