Saturday, June 2, 2012

Game dan budak

Assalamualaikum.....

~ bila kamera berkuasa rendah amik gambar, macam ni la jadiknye~

Peribahasa baru : " game dan kanak-kanak tak dapat dipisahkan"




11 pasang kasut tumit tinggi:

Hafizin Jamil said...

maknanya saya masih kanak2 la..?

lurun namzar said...

mmg btul. bab2 main game nie, anak sdara lagi advance dr maksdara.

farah hanim said...

kanak2 dan game sperti irama dan lagu
hehehee
buang je semua game yang ada kat dunia nie
biar bagi main congkak je
hahaa

zieyzain said...

haha..dats rite =)

^^eKaTiKaH^^ said...

sokong dgn peribahasa baru tu. kanak2 memang pantang nampak game, nak aje main

shaFazie said...

yup3..
diorg lagi superpower hehe

maszull said...

assalamualaikum soly...skg ni tak kira budak2 ke atau org dewasa semuanya suka main games tu...:)

aizamia3 said...

anak akak yang umur 5 tahun tu pun pandai tak perlu diajar.. dia siap ajar kita balik.. ;)

ir yien 9897 said...

kanak2 dulu dan sekarang sangat berbeza kan..

awat tak men bola kat padang..huhu

syarifahsidrus said...

kanak2 zaman sekarang...

EmpayarUtama said...

Saya ambik gambar guna enset je