Saturday, July 28, 2012

Dilema password


Assalamualaikum

Facebook
Blog
Twitter
Tumblr
Gmail
Yahoo mail
Nuffnang
Blogshop web
Download web
ATM Bank Islam
ATM CIMB
ATM BSN
Dan banyak lagi..


Nak tahu apekah dilema aku??




P/s : entah berapa kali aku kena reset password daaaaa.... grrrr



38 pasang kasut tumit tinggi:

conundrum said...

ahahaha...baru la minda diuji sket..paksa minda untuk ingat sesuatu dapat menjadikan minda kuat ingatan... XD

Fikri said...

Haha.. kesian.. guna 1 password ja snang. Kcuali password untuk ATM Bank Islam, ATM CIMB, ATM BSN. :D

Cik Sara said...

betul-betul..
Guna sama je semua, kantoi pula sesetengah..
Bahaya untuk online banking..
Tapi bila banyak sangat password berbeza, dok kena reset jee.. huhuhu..

aimi said...

gune 1 pasword tok smeua bnde ahahahaha

tu lah yg kite amal kn =)

Alif Ismail said...

salam singgah sahur disini...wow..pinkynye blog die...

et said...

hehehe
betol tu..banyak sungguh password.
fenin

syarifahsidrus said...

orang guna satu password je.hehe :D
masalah la kalau nak hafal semua, boleh hafal memang superb :D

shera haifa said...

kan banyak password nak kene ingt.. mmg dilema gilerrr

hassy chan said...

smpan la password kt fon ke spya x lupa k.. xpun guna password y sme tuk akaun2 cm fb, twitter, blog.. jgn guna bnyk password.. mmg akn lupa punye.. hehe

Anak Wak Mail said...

haha..kena tulis password kat buku..takut lupa..tp takut ada org ternmpk pulak..mmg dilema..

Ujie said...

Kalo saya..ada beberapa set password. jd cuma guna mana2 p/wrd tsbt utk sume urusan.

haslinda said...

haha... semua letak password same je...

kalau utk atm pn, semua letak same jugak. hehe :)

Shawn Razaleigh said...

hahaha. serius weh aku pun mcm ni skrg. dah tua. cepat lupa

Syat0za Zai said...

hahhaa, byk kan =="

aimie amalina said...

hehehehe
penah jadi gak, tap dh ok bile setkan same pasword utk semua,
kalo x bole pong, mane2 yg dekat dgn pasword asal.. ;)

ir yien 9897 said...

paswoord yien kesemuanyer sama yunk..
risiko pun banyak kan kalau password sama jerk :)

Rai said...

saya guna 1 password je utk semua yg tak berkaitan dengan duit.. hehe..

BERT said...

same la.. dlu suka buat paswed macam2.. tapi bila asyik lupa je buat paswed yang sama je senang hehe

Aishah Jahirah said...

mak aih banyaknye....jenuh nak ingat kalau setiap satu lain2 password....catat la kot mana2 tp jgn sampai org jumpa dah...kes lain pulak nanti.

Lynn Damya said...

hahaha betulllll tersangatlah setuju nya pon adoi..sgt menguji daya ingatan kan..tp klw nk letak semua password same pon lg bahaya, dpt hack satu akaun, terus dpt hack akaun2 yg lain..ish3..solutionnya, tulis lah password dlm diari ke apa, tp guna bahasa yg kite jer fhm..hehe..
jom tgk doodles kt blog sy, TQ:D

Bobo said...

buat password yg senang diigat je :)

amir aizat said...

haha lg bnyk lg hebat tau, hehe

Indah Mulya said...

setujus! mmg pening nk ingat smua! huhu

anismelon said...

banyak nye..anis wat same je sume pw..senang cite..

Munnafendy said...

kalau sy, utk media sosial guna 1 pasword yg sama.

utk semua kat ATM, guna satu password yg sama.

utk urusan lain2 password yg sama jgk.

jd ingat 3 password je..kih3

syiela said...

sediakan 2 @ 3 set untuk senang ingat

Iefa Ujang said...

biasa la 2 . len kli letak 1 password je sume . biar sama . kan senang :D

Elie Lily said...

elie ada masalah ni jugak. ada benda elie guna pasword yg sama, ada benda bertukar2 sebab katanya tak strong la, to weak la.. tu yg create macam2 pasword tu. haha. last2, sendiri pening! LOL! :D

Nurna Azrin said...

hihi. buat lah satu password je ^^v

Nurna Azrin said...

hihi. buat lah satu password je ^^v

Ieyza Afieyna said...

tau xpe.. sama la... bnyak password nak hafal -.-

Lea Isnawi said...

lea guna satu pasword je utk semua

senang

hihihih

Mya said...

eheheh. orang perak kata, jenuh teman! hee :p

putryteya said...

hahhaha , teya guna password sama je semua . dan senang giler nak hapal . hihiks :P

Nasuha said...

catat dalam buku nota :)

Clara Rella said...

password clara pun lain2 gak. mmg kena hafal. Last2 save kat handphone. bila taktaw/tak ingat, bukak nset tgk balik..

Pffttt,,,

Pn. Sheila@CC said...

guna password sama... akak pun jenis pelupa tang password ni...

dwaty said...

Saya cuma ada 2 pasword... So reset 2 kali jer... Hehehe...