Monday, August 13, 2012

Nak menang duit raya RM 100??

Assalamualaikum ....

Lama cek tak hupdate...bila update boleh pulak duk promote RM100 kan.... teehee...biasa lah..buat modal menaip entri la katekan......

OK....Dipendekkan cerita, nampak tak banner kat bawah ni kan... Kawan aku salah seorang admin AmSha Scarf.... AmSha Scarf menyediakan banyak tudung-tudung bawal yang marveless habis.... *cewaaahh ayatt..

BTW, senang cerita, lawat page AmSha Scarf,... Jangan lawat aje....Like ler sekali... Kemudian Share kat Fesbuk anda gambar tersebut , dan komen... Simple bukan.... Then korang akan berpeluang menang RM 100.. ^^



Tamat 17 Hb ni...cepat-cepat join..teeheee....Tak salah kan mencuba :)

P/s : Ade yang menanya.."cik soly tak buat GA kad raya tahun ni macam tahun lepas? ".... Hamboi, kemain ye... tehee.... maaf la ye.... tak sempat nak buat... barang raya pun tak sempat soping lagi ni ha....tunggu tahun depan punya raya pulak la ye...(*bajet retis gitu)....InsyaAllah jika diri ini masih dipanjangkan umur ^^.... jazakallahu khairan kathira


5 pasang kasut tumit tinggi:

atuk said...

Salam Ramadhan Soly

bagus...tolong kawan

cikgu ganu said...

wow.. seratus ...

shaFazie said...

lawa2 tudung2 nie..i likee ..
cik soly cpt sopping rayoo nnt tk sompat hehee

maszull said...

assalamualaikum soly...selamat bersegmen yer...:)

Princess Feyqa said...

mcm best je hehe:D