Wednesday, July 25, 2012

Jenaka : Oh SMS



Assalamualaikum....














Jangan marah-marah.... teheee.... Selamat berpuasa di hari ke 5.. .. jazakallahu khairan kathira


28 pasang kasut tumit tinggi:

Azzah said...

He..he..selalu kena..

mizz RFL said...

haha selalu terkena macam ni..

Mrs Ledibet said...

eksaited dah tu haha

MamaEma said...

siann...hehehe

ieda said...

ekekkek terbaik lah lawak nie dikk ekeke ;))

syiela said...

lain yg di tunggu lain yg datang hehehhe

pssst cantik header tu.. suka :)

ayunda maajis said...

hikhik...comelnye kartun dia..

Adylia Qarissa said...

alaaa..meh dkna sms..bak no fon :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

hehehe mmg gerammm kan kalau kena mcm tu hehe.. seamat berpuasaaa ;)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam.Terima kasih singgah ke blog k.atie ya..

Kdg2 dapat msj camtu kat HP,blh buat kita marah gak:D

Kpd kawan yg ditimpa musibah tu..semoga mereka sekluarga tabah & sabar..

hazirah kasimon said...

hihi

Zul De Alexis said...

hahahaha..kesian beliau

conundrum said...

kan best kalau maxis msg time time ni XD

Masmira Masri said...

hahaha sabar jer lah...selamat berpuasa jugak

do visit n follow
http://myaleo.blogspot.com/2012/07/all-in-1.html

Mira Adzlia said...

hahahaha...betol..btol..tension :p

BERT said...

hahah kesiann.. bosan sangat la tu

FYA PELANG! said...

haha. comey kartonnn :)


err. err. dpt jugak msej tu >.< hihi.

Nurna Azrin said...

hahahha. nakal lah.. btw lawa lukisan ^_^

.........cP~ said...

Salam.

Kan? Kan? Geram je. Kalau ada orang mesej tu tak pe jugak.

Nurlyla said...

hahahaha, terbaek. .

Kesuma Angsana said...

he he he, salam perkenalan dari KA n dah follow u ye 1563

Anis Adila Aris said...

kw kite yg single selalu kena mcm ni..serius forever alone :D

Lynn Damya said...

hahaha tauuuu xpe....paling terharu bila phone jauh dpd kita, berlari2 ni nk tgk sape mesej, rupe2nye mesej2 offer cmtuh, uhuuu~uhuuu~~

laskar pelangi said...

HAHAHA.


Selalu sangat kena. =D

onie said...

haha! onie salu gini gak...hampeh je kan celcomxtra ni,hu

Masz Sidek said...

hahahaa... mesej macam tu selalu kena...

Aishah Jahirah said...

heheee...

shera haifa said...

haha.. punyalaa excited nk buka kan, alih2 dr celcom..