Thursday, July 26, 2012

Kisah semalam


Assalamualaikum..

Semalam, aku dapat sedikit hasil daripada keringat yang tak seberapa....... Lalu, bila terasa dompet berat sikit, mula la menggatal mata ni melilau tak tentu pasal kan.... Hajat nak mencari sandal untuk bonda tercinta.... Tapi tak jumpa pulak yang aku berkenan... *padahal bukan aku nak pakai pun kan..aku pulak lebih-lebih memilih....last-last terbeli pulak sendiri punye kasut... Alasan Terbeli memang tak leh diterima langsung.....

Kasut tak seberapa, edit aje lebih..Terimakasih Pixlr sbb jadikan kerja mengedit tersangat mudah...

BTW, dalam perjalanan pulang ke destinasi yang ditujui, terserempak pulak aku dengan satu booth yang jual alat kosmetik... SAVEE.... From singapore........Teruja aku bile terpampang kat situ, barang RM 1... RM 2... RM 10..... Loh...aku ingatkan barang murah yang expired ke hape kan...mane la tahu kot-kot nak habiskan stok..... Tapi rupenye depa duk buat promotion katenye...sebab barang ni baru menjengah pasaran Malaysia .......ooooo



Bau die pun sedap,,macam nak makan aje...grrrr...


Bile aku usha-usha, semuanya elok la packaging....2015 baru expired ha.....Produk ni ala-ala elianto la lebih kurang.......Masker RM 1 & RM 2... Sape tak terliur kan.... Eyeshadow lak RM 2 ..... Walaupun aku masih lagi terbit perasaan was-was , boleh pulak rembat 2 eyeshadow ha.... Balik aje aku terus google...waahh..rase macam rugi pulak beli 2 aje.... *sifat tamak mula mengusai...cesssss

P.s : Sekian


28 pasang kasut tumit tinggi:

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

kat mana tu... nak gak beli..hehehe

nabila biela said...

haha..lau sy pom ambek jew smue,,da mrah kan..hehe..kte da fllow akak..fllow kte blik taw..http://comey-comeyblog.blogspot.com/2012/07/berubah-lebih-baik.html#comment-form

Anum said...

murahnya

Anis Adila Aris said...

amboi..bukan main shopping..hehe

Lynn Damya said...

wooowww, murah giler semuanya !! rugi pulak kl xbeli byk2..haha rase tamak mula menguasai diri ini juga.. :p

Sue PeLik said...

cnteknyaa kasuttt tuh!! nak jugakkkkkkkkkkkkk

maszull said...

assalamualaikum soly ...dah shopping yer...:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salamm...wah!cantik kasut tu cam blink blink gitu :D

iEdA said...

chantek flat shoes 2...ada reben. wahhhh murah betol..kalo ida rembat jer..pkai x pkai dh jd belakang kira..hehe :D

nabilah_2908 said...

ish..murahnya...kat mana tu...? nak juga..wat stock raya nanti..hehe... :)

Hafizin Jamil said...

barang murah rasa rugi pula kalo tak beli kan..ehe

Iffah Afeefah said...

singgit kat dataran pahlawan tu

kwn sy ckp

zieyzain said...

wahh bestnya..=)

singgah sini n follow awk yah =)

izzati_bloging said...

shoping raya ke SS??? cantik la kasut!!

chot ok..! said...

murahnya..kt mna beli..?

dtg sini utk pertama kali rasanya..http://chot91.blogspot.com/2012/07/jatuhbangkit-semula.html

BERT said...

murah nye... singgit 2 je? camx caye lak hihi

Yumida said...

wah..murahnye..rm2 je...buatla GA utk brg2 ni sis..eee..mesti sronok...kejelesan melanda..klo dpt join beli jgk..kn bez..huhu

aimie amalina said...

huwaaaaaaa
sopin2
santek2
naaakkkk2!

hahhahaha :p

MamaEma said...

kat mana..bolehlah nak beli juga..barang make-up mahal skrg ni..bila tahu RM 1 RM2..murahnya

syafiqakarim said...

jeles nye weh.kt ner dohh

laskar pelangi said...

awopp!
cantik kasut tu.macam kasut princess.very girly2 gitu =)

syarifahsidrus said...

uww..kasut tu cantik :D macam princess.haha

shopping shopping!

onie said...

pehhhhhhhhhhhhh! eyeshadow tu...onie ada yg elianto punya... 5 color ada,tapi guna baru 2 3 calit,membazir betol,huu

Nurulee said...

Eyeshadow 2 ringgit, save betul. Nak jugakkk =B

http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/three-things-in-one-e.html

anis scha said...

comel kasut tuuu :p

Aishah Jahirah said...

murahnye savee tu wat promotion...

shera haifa said...

murah giler RM 1 @ RM2.. huhh

anif abdullah| AA said...

murah jugak eh.. selalu barang singapore ni ada mahal2