Tuesday, June 14, 2011

StoryNory : Selamat Ulang Tahun Kelahiran buat AAM

Assalamualaikum,......

Ari ni, tanggal 14 jun.......Rupenye hari ni adelah ulang tahun kelahiran AAM yang ke 11 tahun..................11 tahun??..........eh, perasan muda lak aihh................21 la umoq die ni ha................ Aku kenal AAM sejak aku join Sekreteriat Pesta Konvokesyen ke 38 hari tu...................Bak kate jambu, " muke legend hati kiutt"



Btw, AAM ni adelah singkatan daripada Adam Afiq Mashyura............Mak oiiii....Panjang nye name gelemeerr!!!...............Namo ngikut I/C Afiq syazwan ja.....Aku pun tak tahu ntah dari mano dio petik AAm tuh......

Tak mahu beleber panjang, ucapan sebaris dua, aku nak ucap Selamat Ulang tahun ke 21.........Semoge muroh rezeki sokmo................Terimakasih sebab tolong aku bla bla bla bla....... :)



Die pun ade belog aih......Ini die... "Nukilan Dunia Cerah Jiwa Gemuruh"

P/s : ape lagi....Open Table la brader :p

13 pasang kasut tumit tinggi:

KAMIHIDUP said...

selamat ulang tahun juga. heee. :)

EYFAalias said...

ehemm. macam handsome je. ahaha. HAPPY BIRTHDAY :D

Adam Afiq Masyhura said...

waaaaaaaaaa..terharu..blogger terkenal wat entry utk kiter..hehe..thanx soli2..=)

emmajean said...

ala.. ciuan nyer... tak pe boleh bukak youtube if nak tengok cerita tu k>???

ABU said...

selamat hari jadi jugak aku ucapkan..:D

EiZaRaZiErYa said...

owh...AaM..?? ehem3 ke..??
ehehe...wink3 >_<

bunga said...

Selamat Ulang tahun buat AAM, semoga langgeng

mumui said...

ulang tahun die same ngan kite... hehehe

Jom baca: koleksi baby comel

siti salwanie said...

fine la kan. bfday kami xpnAH Pon buat entry an. fine2.

SoLy SoLicious said...

@siti salwani : anda lambat lagi...sila chill~ :p

deeya said...

waaaah ! suweet .. nak pegi belog dia nak wish sendiri . keh3 !!

...Minah BluR... said...

kim slam kat die! HAHA
MB folo sini.. =)

adwafarahin said...

hepi beday AAM :)