Tuesday, June 14, 2011

StoRyNory : Sumpah Tanak naik lagi !!!

Assalamualaikum...........

Selamat malam semua !! Malam ni, aku sungguh terasa amat scary hingga longgar/ketar lutut-lutut aku ni............... Mak oiii........ nampak aje simple mainan nye..............

Ceritanye begini................ Kami ber5 ke FunFair dekat Presint 4 Putrajaya.................Kami pergi sebab nak claim tuk dapat main FREE !!!.................Main free sape tanak kan kan kan.................Kalau tak kena beli token RM2.50 satu...............Tanak aku beli..............MAHAL..............hahahaha.........So, kami pun diberi pilihan tuk main 3 game aje....................

First, kami naik ballon Wheel..................ENJOY lagi waktu ni................. Next, Kami main mainan ape ntah yang pusing-pusing tuh.................Then main kereta langgar.....................At last !!!!!!!..............Naik KAPAL LANUN yang memang lanun sungguh...................


Nampak biase kapal ni, tapi korang tak tahu betapa scary nye naik benda alah ni...... :(

Aku sendiri pernah jugak lah perlekehkan orang -orang yang naik benda ni bile jerit-jerit................... So, Tuhan nak tunjuk, aku ni pun sebenarnye bukan lah hebat sangat............... Scary sungguh bile kapal ni berhayun........Memang macam nak terlentang, terbaring semua ade.............MAlu sungguh rasenye duk jerit...............Lobang tekak pun letih dh..................Air mata aje mengalir..............Sabor je la......................

Sebelum naik !!!.... Muka selamba............excited..............Tapi...............Selepas naik, aku dah jadik macam ni haaa........

























Scary Nak mati...............sob sob sob :(

7 pasang kasut tumit tinggi:

iwan_dextrous said...

bez ler naek tu..hihihi

EYFAalias said...

Bestnya. tak pernah pergi fun fair . sob sob :(

Ly_Tulip said...

penah naek kapal kt genting x??ritu naek kt genting memang gelak je la..nak ilan kan rasa gugup.. hoho.. Memang rasa macam nak terbalek je.. Hihihi.. Tp, enjoy kan?? ;)

KAMIHIDUP said...

KAMI pun takkan naik lagi benda ni, pernah naik sekali, lepas ni bagi 1 juta pun belum tentu nak naik. :)

Rahmad said...

tak kan dh trauma kot naik benda tu..
mcm best jer aku tengo.
heheh

Bui Idzra Ryn said...

haha..teringat masa akak naik benda ni dulu,sampai sekarang trauma...

cik syira said...

bez tapi cuak naik tu...singgah sini...