Sunday, July 31, 2011

StoriNori : bukan senang nak kekalkan surau sebelum membina masjid

Assalamualaikum..........

Tadi aku post tentang Apek dan Aimie jejari runcing putus tunang............Dugaan time bertunang ni, bukan senang ye............Bak komen daripada syuxer : "bukan senang nak kekalkan surau sebelum mebina masjid"..............Aku suke sangat suke quote tu............ Pinjam ye syuxer.......^__________^

Kata-kata dari pembaca SS lak :


P/s : Kalau sudah jodoh ,tak kemana ^_________^ (macam ayat pasrah).......heeeee

7 pasang kasut tumit tinggi:

Freaky said...

humm rasa takot pula nak berumah tangga kalau kes macam ni banyak

apeez said...

setuju. suka sangat dengan quotation tu. "bukan senang nak kekalkan surau sebelum membina masjid"

cheqwa said...

aik,apesal lak komen saya tak naek???hahaha... :D

Queen F said...

itu lah cobaan orang2 pemes.. hekhekhek :D duduk semeja bincang elok2.. biasa lah kadang2 bila banyak tokok tambah orang luar ni, macam2 version cerita ada.. :) ya, suka quote tuh.. :)

SoLy SoLicious said...

@cheqwa sori.. time tu, awak xkomen lagi sy dah printscreen.. sori eh..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

yeah! mmg nice quote..hehe..

iPai said...

betul dah tu macam tuh .. kalau rezeki dan jodoh tuh tak kemana .. so kalau itu suratan ye, kena tabah terimanya .. InsyaALLAH, ada baiknya ..