Saturday, July 30, 2011

StoriNori : Top Commentator......Macam mane aku boleh lupe?

Assalamualaikum............

Selamat petang !!!!.............. Macam mane lah aku boleh lupa hari ni hari sabtu.........Sebab setiap hari sabtu,aku nak umumkan depa-depa yang kerap datang menconteng belog Solicious Storinori(SS) ni................Lebih-lebih lagi, aku ter"sangat" sibuk hari ni menjadi ibu express (macam Bidan terjun) kepada 2 orang si anak kecil...........Anak sape lagi, anak sedara aku ............ ^________^

Ok....Tanak berbasi-basi dah............Nak umumkan "top commentators minggu jatuh kepada IpaI" (macam gaya nak bagi award pulak )........^_______^




P/s : Terima kasih jugak pada blogger(S) lain yang sudi tekan link pasang kasut tumit tinggi dan komen-komen............ ^_________^
P/s : Nak mulakan operasi Blogwalking tuk hari ni........Nak suwuh sy terjah belog, boleh jugak tinggalkan link kt bawah ni ^__________^......ADIOS!!

19 pasang kasut tumit tinggi:

Azzah said...

nak jadi top comentar soly jugak lah..:)

Acik said...

tepuk, tepuk! tahniah to iPai ..
dia memang rajin komen! :)

JIJI YU said...

haha..camne ek aku nak cube jugak..ade hadiah laen tak

ila said...

wah best

Elih Japahar said...

tahniah!..2nd place tak ade ke ? :P

selendang merah said...

nak juga lah jadi top komen soly...:)

kepada ipad taniah..:)

My Name is Mar said...

Asyik dia jek jadi top commentator...
Dekat blog orang lain pun dia gak.. Huhuhuhu...

EYFAalias said...

untung lah ipai! ehhehe. tahniah.

iPai said...

wah .. terima kasih soly ... terharu I (jawapan pun kene jawapan artis gitu) ..

heee .. jom blogwalking sama2 .. heheh

cheqwa said...

jeles nih kat ipai,jeles.hahaha.xdelah.jom kita terjah menerjah ^_^

syarifahsidrus said...

untunglaaa..hehe

iPai said...

cik soly dah buang widget tuh ek ?

SoLy SoLicious said...

ade kt bawah sekali ^________^

Ezad Skytech said...

tahniah iPai..hee~

sergeant keroro said...

grrrr... siapakah yang berani mencabar beta??

fiq. said...

pergh, bestnya, bagsulah awak ni,,,ade aktiviti yang menarik! lain drpad yang len ni,,nak jadi top commentor jugek lah!!

fiq. said...

pergh, bestnya, bagsulah awak ni,,,ade aktiviti yang menarik! lain drpad yang len ni,,nak jadi top commentor jugek lah!!

fiq. said...

pergh, bestnya, bagsulah awak ni,,,ade aktiviti yang menarik! lain drpad yang len ni,,nak jadi top commentor jugek lah!!

fiq. said...

pergh, bestnya, bagsulah awak ni,,,ade aktiviti yang menarik! lain drpad yang len ni,,nak jadi top commentor jugek lah!!