Saturday, July 23, 2011

StoryNory : blogger paling TOP minggu ni

Assalamualikum...........

Selamat petang............. Pagi tadi, aku nengok cuaca redup semacam aje......Macam nak hujan...........Alhamdulillah.............Petang ni cerah molek........teeeheee............ hari ni hari sabtu..........Aku nak umumkan blogger bertuah yang paling banyak komen kat aku punye entri............



Taraaaaaaaaaaa...............


Sergeant keroro berada pada rangkin teratas...........Malam tadi,widget ni wat hal........NAsib baek la hari ni ok...............Dapat la aku wat entri ni tuk pengomen tegar aku................Buat kalian-kalian yang sudi berkongsi rasa di ruangan komen, Terima kasih banyak sebab sudi singgah belog SS yang serba kurang ni.........Segala penambahbaikan akan dijalankan dari semasa ke semasa.......




P/s : ini yang printscreen pagi tadi....sekarang dah nampak macam berubah...............Pape pun, TERIMAKASIH banyak2 sudi datang melawat belog SS........
P/s : nak pergi reunion jap agih !!...... Tak sabar dah nak jumpa kawan lama ^__________^

22 pasang kasut tumit tinggi:

AyiLarimA said...

huhuhu.. Mira tak tercalon dlm pengomen tegar ke?? :(

papepun, congratx ya.. daa mkin stylo entry sS skang :)

aylliarimasiprincess.blogspot.com

sergeant keroro said...

hehe, kenapa dah lain kat tepi tu eh??

thanks! :)

siti kektus said...

siti kektus di situ. ^^


aha, selamat bereunion ye ss!! ;)

EYFAalias said...

wahhh. si alien ni memang rajin cmnt :O

Luqeem™ said...

wah hbat ar alien skrng..haha..dia pn smlm bg 13 gak komen..

Nurhasliza Jeffry said...

Aisey, saya tak tersenarai? Takpe, pasni cuba lagi. Hihihi.

H.J said...

lorh..widget ni buat hal..kita komen lebih 6 tau..haha

tiefazatie said...

wah..rajin die wat n3 nie..tahniah2..=D
ramai peminat..hee

Elih Japahar said...

Aikk..ari tu dah 15, napa 4 jer?..ermm..tak pe

Elih Japahar said...

Widget baru ker? :)

Acik said...

selamat berreunion!
eh, acik ada dlm list ari ni, last skali. heheheeee ...

iPai said...

heheh ... trima kasih .. wah widget ni dah renew, nama saya takde pon .. T_T

cik pip said...

wah..tahniah :)

Liyana Zahim said...

Oh sergant itu.. Sy knl.. Herherherh~

syarifahsidrus said...

glamour lagi keroro..hhaha

anismelon said...

wahwah..anis pon tersenarai..terharu sekejap..ngeee..:)

Syuxer said...

perghhh sarjan dah bina cawangan kat sini ye heheh..

Ezad Skytech said...

hee..ada jugak tersenarai no 4 tu...(^^,)

Addin said...

OMG ! addin kena usaha lebih lagi ni . hehe ;)

abglan said...

He he he.. hari nie baru petama kali komen kat sinih :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaa . keroro sangat rajin komen2 :)

iPai said...

trima kasih sekali lagi !!