Thursday, July 21, 2011

StoryNory : hampir terpedaya dengan virus FB

Assalamualaikum............

Selamat malam semua........... malam ni, aku punya entri nervous sikit.....sikit je.........heee........2,3 hari lepas kan,banyak cerita pasai virus yang merebak melalui FB.............ingatkan mende tuh macam mustahil.......50% aje kot..........rupenya, aku ade terbace belog seorang ni "ipai" rupenya die dah kena virus tu......gila lah......dalam kepala otak aku duk pikir, nape die boleh pi chat jugak dengan budak tuh......yelahh........... sebab pelik semacam aje duk speaking bagai.......

Ha...amik ko..........tengah-tengah duk pikiq, aku pun online la FB............aku semenjak dua menjak ni, mlas eh nak online.....xde mood sebab xdak orang sangat..... so, kadang-kadang je aku bukak........baru seminit bukak, *pop.....dah keluar dah ..........."hi, how are you? ".........weu, lagi aku tak tahan, die boleh muncul melalui akaun anak mak angkat aku weh.......terkezut la kejap............

Dalam pale otak ni,tetibe jadi curious....nak tahu, kalo aku balas, die kuar caner la gamoknye.........Maybe time tu,setan duk hasut kot.......teheee..... nasib aku ni kuat lagi...........ape lagi, aku teruih off FB chat.............tutup aje teruih.....takyah bukak2 len kali..........dah lah FB chat dah tukar rupe, haisshh tak suke sangat aku tukar2 ni............

At last but not least, sesape yg x kena lagi, be aware la yep.......jangan nak curious sangat......nanti kena, ha,.....hangus la 1 laptop.,........(ayat bombastik bagai)........ADIOS!!!

27 pasang kasut tumit tinggi:

Asha said...

hahaha. td asha pun ada gak. yg tegur tuh mmg member kenl la. tp, lain mcm je. terus close. mls nak lyn.huhu

GaRy™ said...

hahahahaha... tadi kawan gary nyamar jadi virus.. dia tanya gak 'how are you' tuh... pastuh gary maki kaw2... hahaha... terus dia cakap, 'hahahaha... macamana ko tau aq nyamar??'.. sengal punya kawan~..

Luqeem™ said...

slamat kna skali je..klu bnyk kali mmg nk kna delete Fb tu..

Ezad Skytech said...

huhh..da merebak da benda ni..kena hati2 la lepas ni...

Freaky said...

uik virus fb nak chat tuu.. best tau chat dengan virus. haha

JIJI YU said...

naseb tak pernah nak online

cik najihah said...

hahah perbodohkan je

muz said...

benda best ne untuk disiasat...hehe

Cik Meyo said...

haha. sy pon nyaris kena ! -.-

ILA HonEyBuNNy said...

bahaya kan fb skrg neh...

ila memang xon chat fb...hehe...kena hati2 la pas neh...;-)

Shaherah said...

kawan shera bnyk kne virus ni.. nsb shera dh bgtahu die awal2.. >.<"

iedaurora said...

awal2 dah dapat info dari rakan-rakan blogger, terus offline FB...

cheqwa said...

huhu..semalam kan kawan saya memain plak dengan saya.dia chat cmtu lah.padahal dia sendiri yg tulis..haha.jahat sunggoh :/

sergeant keroro said...

hehe, nasib baik jarang on chat XD

Addin said...

dah ramai kena virus ni . huhu

HAI in HD said...

ade eh virus dari fb. noob gler. haha

syahira ariff said...

kwn aku kena
hbis folder dia hilang
kesian btol kna format blk lptop

Acik said...

wakakaaa ... seb baik dah tau tentang virus tu! takot weh.

Rahmad said...

aku pun ada kena benda ni..

dia ada bagi link vid..

aku klik..

nasib takde2 apa2 juga yg terjadi..

mizzkechique said...

bahaya.. MK punye masuk mesej.. grrrrr

Siti Hajar Masri said...

akak selalu kena tp akak mls nk lyn..;p

BeloG MTT said...

MTT jarang on chatbox..hehe :)

Salah gunakan kepandaian nak susahkan org lain.. Haishhh ~ =.='

anismelon said...

haaa..kalo kene ikut cara ipai erk..berkesan..weeee..

siti kektus said...

haha. naseb baik cepat2 off9,

kalau tak gigit jari saja lah ;)

Elih Japahar said...

lum pernah kena virus ni... :)

iPai said...

jangan laa hairan napa saya chat dgn budak tuh T_T ...

saya chat sebab peramah .. hehehe

budak tuh junior nak masuk USM .. ramai je junior2 tanya soalan sebenarnya, pasal tips belajar semua .. hehehe .. jadi saya tak sampai hati nak kecewakan dia ..

rupanya manusia bertopengkan virus ..

eh salah, virus bertopengkan manusia ..


plus, waktu tuh, tak tahu menahu langsung ada virus facebook ni .. T_T

iPai said...

kalau dia tegur soly, marah2 je dia ye .. kata kat dia, iPai kirim salam maut ...