Saturday, July 9, 2011

StoryNory : Jom BERSIH

Assalamualaikum....

selamat tengahari ........ Jom BERSIH !!....... heeee....... Ni bukan nak ajak pi ikut rombongan BERSIH sane ye, ni nak ajak mai BERSIH rumah ka, kawasan halaman ka........... heeeeeeeeee............

Semua duk kecoh dari bulan lepas, minggulepas,semalam.............Artikel keluar tiap-tiap hari pasai BERSIH................Tika BERSIH buat perhimpunan hari ni, mak aku pulak bimbangkan adik aku kat UPNM.......Al-maklum lah, kot dia buat gila pi kumpul jugak.......Rupenya, nasib baik la adik aku harini BERSIH kan depa punya hostel............ Depa punya hostel dah ade 4 kes DENGGI........... sorang dah masuk ward sebab DENGGI....... so, tadi adik aku habaq la depa memang sedang gotong royong ramai-ramai BERSIH kan kawasan hostel (UPNM) tu............




At last but not least marilah kita sama-sama jaga keBERSIHan kawasan halaman kita ...........PEACE !!!!! ADIOS ~




21 pasang kasut tumit tinggi:

Anis Adila Aris said...

tujuan penyampaian sama...hehe

kite tak tiru tau..hehe

SoLy SoLicious said...

@Anis Adila Aris yang penting, jage persekitaran kita supaya BERSIH ^_^

nazriey jusoh said...

bersihkan hati pun penting gop....hehe

Gary Asip said...

hahahaha... sengal... XD

tiefazatie said...

haha..caya la!

Musyirah :) said...

jom pergi BERSIH ! nak ikut? alaa.. BERSIHkan rumah sediri sudah .
baguuuuuuUsss
(dah mcm lembu pulak)

.dida mumin♥ said...

ya, bersih utk diri sendiri is the better ...

Zul De Alexis said...

jaga kebesihan..hehe

Adam Azra said...

bersih kan rumah lagi elok kan. hahaha

Ezad Skytech said...

BERSIH yang ni bagus la... haha =D

tieykah said...

Jom Bersih Jamban:)

Unknown said...

MB tak tahu pape pasal bersih ni..n tak mau amek taw sl perhimpunan tu.. huhu.. baik bersih rumh

ct kektus said...

bersih2, jangan kasi kotor, hehe ;)

entah pape bersih tu. tak pasal2 ramai yg kenan tangkap. hukhuk

Anonymous said...

bersihkan hati & minda dulu...

sue perbs.. said...

bersih2.. jage kbrsihan.. hehe

iPai said...

heeh .. bersih juga tuh .. hehe .. awalnya bangun ..

ezumie esbarisma said...

hehe meh bersih kan apa yg patot heheh... ezumie nk ajak join contest ni..meh la join..

http://ezumie.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-sesuatu.html

nur said...

DAH PENAT DAH..\\

HASILYA MMG BERSIH LA..

ALL IN ONE

JOM TENGOK GAMBAR BEST!!
JOM KE: ALL IN ONE

Tea Dno said...

sume nk pakat bersihkan kawasan sekeliling ni. hahaha.

Golden Rose said...

bersihkan rumah anda sebelum anda dibersihkan...hehehe....woteva

Unknown said...

as salam..
yuk bersih!!
ukm pun kena bersih

=p

pakcik pun lepas kerja ni nak bersihkan diri. adei..berdiri tengah panas ni memang ok untuk kulit

;)

pakcik nak bagitau ni melalui entri pakcik~
soly perlu tahu,


Ringankan Blog Dengan JQuerry script Lebih Baik Dari Buang Widget~


by : http://fadzli-rt.blogspot.com