Monday, July 18, 2011

StoryNory : Komentar pilihan "apa yang anda rasa bila......"

Assalamulaikum..............

Selamat malam........... Terima kasih kepada yang sudi membaca dan melontarkan pendapat di entri "apa yang anda rasa bila.........." sebentar tadi............Banyak betul pendapat yang melingkari ruangan komentar SS................

Saya amat tertarik dengan beberapa komentar yang sudi berkongsi rasa di entri SS sebentar td........... Antara komen yang menjadi pilihan ialah :

TOP #1 :

Apeez..... Sebentar tadi dia melontarkan apa yang dia rasa melalui belog milik die.....Same-same lah kita jenguk entri die "Komen entri di soliciousstorynory : StoryNory : apa yang anda rasa bila.........." Agak bernas jua penyampaian yang diutarakan oleh apeez....ala-ala debat ha gaya nye..... teeeheeee

TOP #2

TOP #3

TOP #4

TOP#5

TOP#6

TOP #7


Berikut adalah komentar-komentar yang menjadi pilihan saya dan sista saya ni............Ada bernas jugak depa punya pendapat kan............Komentar-komentar dibawah juga punyai pandangan depa tersendiri.............




At last but not least, terima kasih banyak atas pandangan kalian........... semoga kita tidak terus tersasar dengan niat utama kita berblogging nih........Terpulanglah pada masing-masing tujuan mereka untuk berblogging.........Jangan jadikan aktiviti berblogging ini sebagai satu medium untuk melakukan sesuatu yang tidak elok....... Have fun ya....suka-suka ^_______^........teheee...dah mula la nak gedix ni...............ADIOS !!!!!

20 pasang kasut tumit tinggi:

äþèéž™ said...

hahaha. macam dapat award plak. anyway, thanks

hira said...

yeah. betul tu. kesian kan? saya pernah jadi macam tu juga. tak ada orang bagi respon la apa la. huuu.. sadis ~_~

'mitchie' yusoff said...

huhu, betol tu...

echaRierie said...

wahh..TERlepas nk join..hehe..
setuju dgn semua pdpt..
sbb kalau sy pun sedar jgk blog sy bkn berinfo sgt so dh sedia mklm smada org nk baca @ tdk.. :)

Syuxer said...

eh saya ada kat situ heheh...terima kasih..:)

Mrs. Farhan said...

Wahhh, tetiba rasa bangga sampai hidung kembang kempis. Hik3. Ni yg syg geng pelangi lebih ni. =D

Minah Blur said...

terlepas nak komen! erk!

camat malam!

Elih Japahar said...

Sy terlambat dtg ke sini..parti dah habis ke haha! thanks for advertise skali lagi..

K O R I E said...

Ecece
nama korie pun naik
ptt la rsa mcm nak dtg blog ni jea td.

thank yo!

H.J said...

tak sempat join..lol.

FARISZ@AZ.Com said...

Bergantung pada matlamat berblog bagi setiap blogger.
Yang penting apa yang ditulis adalah ikhlas dari hati dan perkara yang benar.
Jika mahu blog selalu dibaca , kena pandai marketing blog.

Zul Fattah said...

kecoh babe.. haha..

ir yien 9897 said...

wah kreatif bila di gabungkan..hahaha
tak pernah org buat mcm nie... mujur yien ada di situasi berikut

pandai lah S.S nie.. :)

NUR said...

Dear.
terlepas nak komen mcm Elihjapahar juge.. tapi tak kira nak juge share opinion.

Pernah je rasa macam apa yg SN rasa tu..
Tapi bila pk balik, takyah nak sedih2.. teruskan aja berblogging.. Teruskan aja tulis entry..
Teruskan aja menjejak blog ie blogwalking..
Dan.. kamu akan dapat kepuasannya.. Walaupun hanya seorang yang baca kerana kamu tahu akan ada yang baca..

Dan kamu akan kenalpasti siapa yang betul2 jauhari.. dan yang mana manikam..

Keep on gal!!

Liyana Zahim said...

Jgn sesedih.. Marilah kte berkawan.. Sy tdk sombong jauh lg riak dan takbur.. Hekk~

NasZ said...

setiap orang dengan pendapat yang berbeza. itu yg menjadikan kita unik.

MOHD NASER.com

Anonymous said...

I love this website it is so informative!
__________________________________
Dayton Roofing

Qaseh dalia adelia said...

=) berblogging dgn hati yg ikhlas.. qaseh terlpeas komen ke..sory

iPai said...

wah gabar saya ade kicik dekat situ .. heheh

sergeant keroro said...

tak sempat join T.T