Friday, July 22, 2011

StoryNory : Tips nak jadik pengomen paling banyak

Assalamualaikum............

Selamat malam............Malam ni aku nak wat entri sepesel punye..........Tips bagaimana nak jadi pengomen tegar di setiap belog...............Kebanyakkan belog ade 1 widget khas dimana,depa-depa ni dapat nengok ler sesape yang gatal jari suke conteng die punya entri............. Kelebihannya?...........Of coz ler tuan belog makin sayang kat hangpa2 yang gatal suke mengomen ni............Lagi satu, biasenye tuan belog ni akan buat 1 award setiap minggu/bulan untuk menghargai pengunjung-pengunjung tegar yang sudi berkongsi rasa di ruangan komen entri mereka...............

computer Pictures, Images and Photos
Aku pun tak terkecuali...........Minggu lepas aku dah buat dah..............Ade 3buah bloggers yang duk ranking tertinggi dan mempunyai bilangan komen yang sama.............. Esok sabtu !!!!!!..........Hari sabtu,hari aku akan announce kan top pengomen tegar belog aku........teeeheeeeeeee...

Muqqadimmah dah berjela-jela..........Meh aku nak kongsikan tips bersama korang macam mane nak jadik pengomen tegar :

Langkah 1 : Buat bloglist khas tuk blog2 yang korang suke,supaya setiap entri yang di update,muke korang je menepek kat kotak komen tu.....teheeee

Langkah 2 : Korang jadik penunggu setia kat bahagian dashboard tu.........Bila ade entri baru, teruih komen...........hahaha.....

Langkah 3 : Korang boleh jadik pengomen tegar dalam sekelip mata, dengan hanya pergi ke setiap entri........Entri baru ke entry lame, dah komen........hahaha............agak-agak dah banyak tu, bawak2 la berhenti.............Nanti jemu pulak tuan belog........ahhahaha.....

Langkah 4 : Yang ni,lagi dahsyat.......Untuk 1 entri, korang komen lah sampai berpuluh-puluh...kasi pengsan tuan belog......

Computer crazy... Pictures, Images and Photos

Teeeeheee......Bak kate dr izi, "selamat beramal..ehehehee"..........ADIOS !!!!!!!!!!

35 pasang kasut tumit tinggi:

kotak bulat said...

hehehe... yg last tu rasanya leh wat tuan blog mengamuk..hehhehe...abis penuh komen korg je kat entri dia yg tu.. :P

najihah sahami said...

hahaha..terbaik ah tips yang last tu..adoi....mau setiap patah perkataan satu komen. memang maveles..!

muz said...

Hehe....kalo camne nanti tak sempat nak update entri wooo...

Asha said...

hahaha. nice tips.

aimie amalina said...

kikiki...=)

okeh..jome komen2 smp lebam =)

iedaurora said...

sayang pengomen paling banyak, nak jugak la buat award!

tieykah said...

HEHEHE.

Ade sesetengah sememang nya pengomen tegar

HAI in HD said...

nak komen gak lah. hahaha

Acik said...

widget pengomen tegar by blogger widget tu sekejap ada sekejap tak ada. perasan tak?

Dzarief Zuhdi said...

komen berpuluh-puluh kali? haha.. lawak.. nnt tuan blogger lansung tak sempat wat emtry.. asyik membalas komen jer..hehe..
lawak la pic tuh.. :D

cucu umie said...

gaga..yang last tu tak mengapalah..len kali jelh cuba..nak cuba dekt sini dulu boleh??? hoho

Nurhasliza Jeffry said...

Ok, dah letop-letop jari dah ni nak buang komen kat merata-rata blog nih. Hahaha.

::Miss Hearty:: said...

nice tips !! tenksss sudi share =)

Muhammad Khairul Fahmi said...

nice entri...nak try la..hihi :)

Asyila Zainuddin said...

katakan la tuan punye blog tu ade 100 post kan.. pastu kite komen kat sume post tu.. sah2 boley dapat jd pengomen paling tegar skali.. hahaha..

K O R I E said...

huhu.
bley la cuba..
tp xda masa sgt

K O R I E said...

huhu.
bley la cuba..
tp xda masa sgt

syarifahsidrus said...

komen sampai berpuluh2 tu..haha..
boleh delete blog tu jadinya

cik pip said...

mantap~~")

Anak Wak Mail said...

komen,,komen jugak..tapi biarlah berpada-pada..hihihi..=)

FyzaLovato said...

kakakaka.kelakar seh.solly ni name sebenar ape ek? first time dengar name for short soly :D sory lah kalau pertanyaan itu kuno.huhuk

Gogoreng Ada said...

Wah nasihat org lame. Shifuuuuuu!

Nur Syazana Mohammed Sani said...

eh ,. zana komen kat blog akak nie xlebih 3 kali ka ? rase nye da lebih ,. tapi xnaek pun name =( sediiih :'(

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/awak-d.html

Ezad Skytech said...

haha...boleh pengsan wooo tuan belog kalau komen satu entri byk2 kali...baru satu entri tu...kalau 10,20 ke..haaa...

nur said...

terbaik punye tips ni dear.. like it..

-kamu memang pengomen tegar blog:ALL IN ONE

JOM TENGOK GAMBAR BEST!!
JOM KE: ALL IN ONE

Tentang Kita said...

Tips terbaik punya....comment sampai patah jari lor....

FasiHaH SupiaN said...

SS ni antara pengomen tegar...huhu

sergeant keroro said...

hahaha, yeay!! XD

p/s : komen komen :P

iPai said...

wah saya tak tau plak tips2 ni =P

iPai said...

cik soly kata suh komen banyak2 ..

iPai said...

tapi tak tahu nak komen apa ...

iPai said...

karang komen banyak2 ...

iPai said...

cik soly ngamuk2 plak ..

iPai said...

jadi terpaksa laa saya pergi ke entri yang seterusnya ..

iPai said...

rasa nak buat bom komen laa kat sini .. leh ?