Monday, August 15, 2011

Berdebar.......... OMG !!

Assalamualaikum............

Entri ni, ku karang pendek, nak menunjukkan betapa berdebarnya aku............... Kenapa???..............







Sebab.........................



























999 !!!

dan

1000............

Siapakah gerangan yang bertuah ???


Btw, Doodle ni untuk Nisa........ Dah janji nak doodle trade dengan dia...............
P/s : sesapa nak doodle trade sila-sila lah :)
p/s : GA | Kad Raya dari SS dah nak tamat hari ni.......belum join??............lekaih-lekaih........^___________^

50 pasang kasut tumit tinggi:

myezatul aQma said...

comelnya doodle..
nak !

Run Away said...

dah 1000....waaa...;s

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

kena tunggu nie no bertuah.hehe~

Cik Nisa said...

warh cuteeeee yerr , suka2 . doodle soli belum siap lagi . ehee . nnti dah siap nisa bgitao kay . btw tengs suka sgt ;D

cheqwa said...

alolololo...cumelnya doodle.haaaa,cheqwa nak unfollow pastu follow balik time 999 tu..kekekekeke :p

mr.libra said...

wahhh....cepat2...spe jd follower ke 1000 tue..nnt dpt duit rye dh SS....lekaih2..p habaq kat semua org kampong...huhu

Luqeem™ said...

nak lagi! hahaha..

anyway ada special crdit utk soli..:)

Munna said...

999? knp nmpk mcm 991? =.=*

hmboi hebak soly nk 1000 dh ek? cya lah!

cik Beskod said...

wah comel nye huhu ...

Lea IsNaw! said...

nak2!

comel kain die

hehe

Anum said...

comelnya

Elih Japahar said...

Tak lama lagi sampailah 999 dan 1000 tu..nak bagi hadiah ape? hehe!

Nurhasliza Jeffry said...

Nak unfollow, pastu follow balik nak jadi follower yang ke 999 atau 1000 tu boleh ke? Ahaha.

Hebakknye dia! Banyok dah tu. Bak kasi sedekah sini sikit. Hihihihi.

Tomei Doodle tu! :D

Anak Wak Mail said...

comelnya doodle tu,,beraya sakan dia!

BERT said...

hoho lajunye.. hebak2..

saya cello191 said...

wah...dh nak sampai 1000 dh...
^^

ir yien 9897 said...

hahaha,,.. wat suspen jer..

tak jadi unfollow sbb dh dpt doodle hari tue.. thankz..

nk samap seribu tu..

happy blogging :)

My Name is Mar said...

sengal...
ingatkan mende td..
Huhuhu...
nak follow dua kali..
boleh?
Ha-ha-ha!

Cik Bell said...

999 tu..larikkkkkkkkkk!! ;p

ieda said...

tahniah dik .. cantik doodle tuu
buat satu utk akak leh :))

EB said...

Rupanya pndi bt doodle..
X bgtau eb pn.. hehehe..
Nak doodle jg.. waaaaaaa.. sob sob..

Cik Nisa said...

dah siap :>

http://nisagadis.blogspot.com/2011/08/doodle-bersama-cik-soli.html

Kathy Tuah said...

wah!sabar2..jap lagi ada lah tu ^_^

meaw said...

waaaaaaaa,tahniah ye....semakin ramai pengikut :D

Fikri said...

yg ke 1000 tu dapat apa? hehe..

NajaHmaDi said...

nak jugak......huhuu

http://najahmadi.blogspot.com/2011/08/saya-nak-doodles.html

abghani said...

aku folower ke brp ek!

L said...

nk4..
sy syg awak?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

merahitujambu said...

doodle awok nnt sy buat eh.tpi dh list dlm senarai..nnt sy byr hutang.=)

shiema sufian said...

shiema yang ke 999 :) nak doodle.

shiema sufian said...

shiema yang ke 999 :) nak doodle.

Nadzirah K. said...

tahniah ye :)

mizzkechique said...

tahniah!!!

H.J said...

kat orang sini tak nak bagi dudel ke soly??haha

cik najihah said...

waaa da ramai heee

sleeping_maniac90 said...

cntiknyer doodle yang dia wat..
nk jugak hehhe
tp doodle yang sy buat x cntik sob3..

SuKaLiLy said...

fuyoo~ dah seribu :)



comelnye doodle!

iPai said...

wah cepatnya 1000 .. uhuhuh

Azzah said...

yea..dah seribu..dah lebih ha..tahniah soly..

sergeant keroro said...

hehe, dah lebih seribu da :P

p/s : tak reti berdudel.

Freaky said...

wah dah lebih 1000.. tahniah SS

tieykah said...

nak doodle gak

HEHEHE

siti kektus said...

weweiittt~

dah 1006 dah.


tahniah ss. ^^

Nur Najwa said...

Jom join GA ni... banyak hadiah ! =D

TAG..

http://ceritapen-ungu.blogspot.com/2011/08/saye-suke-online-shopping.html

ILA HonEyBuNNy said...

tahniah dear....

comel doodlle tu...baju dia lawan..ehhehe

sekarang dah 1007 tu..heheh

yayath said...

hye:)

yath dengan x malu nya nak trade doodle dengan SS boleh??hehe

SITI NOORNADIYANA said...

rajin eh sis lukis2. doodle sana, doodle sini. meh la turun ilmu. :P

dah lebih 1000 dah followers. blogger famous nih. hehe. :)))

Gadis Berkaca Mata said...

nak satu boleh? santek:)

Ezad Skytech said...

tahniah SS..da lebih 1000++ da tu..hee~

Tea Dno said...

huwaaa... nak kad rAYAAA!! tak sempat join.. bape hari dah tak BW.. :(