Monday, August 15, 2011

Tak suka hari isnin.............

Assalamualaikum...............

Selamat pagi........... Isnin datang lagi.............Kebanyakkannya orang tak suka hari isnin................Kenapa agaknya ye ...



Kenapa ramai yang tak suka hari isnin?...........
  • Hari isnin dah start kerja
  • Kelas pun pagi-pagi,
  • Liat bangun pagi tak macam weekend boleh tido 24jam,
  • Kena buat banyak assigmnet.
  • Sampai ofis, facing bos pulak,
  • kat sekolah cekgu bebel la,
  • Kat U pulak, penat-penat aje bangun awal nak ke kelas, then kelas batal..oucchh..mencinye
  • Hari permulaan exam,
  • dah tak boleh dating,


Pendek kata, macam alasan lah kalau hari isnin kan............. Bila isnin aje, ramai nak cepat la Jumaat............ Bila weekend pulak, alahai, nak lama-lama pulak weekend tu.......... ^______________^

Mari la kita ikhlas kan hati..............Takkan ada benda begitu senang dalam dunia yang boleh dikecapi.............Semua kena ada usaha dan keikhlasan diri................"bukan senang nak senang, bukan susah pun nak susah".............


Quote of the day :

◄ ◄ | ▌ ▌ | ► | ■ |
"Life would be perfect if we had these!”

33 pasang kasut tumit tinggi:

AyiLarimA said...

Assalamualaikum, selamat pagi.
Hah, ajaib bukan.
Mira komen pagi pagi ni :)

Mira suka hari isnin cox hari isnin adalah PERMULAAN HARI UNTUK MINGGU MINGGU YANG LAIN (faham ke ape yg Mira cakap?) hihi..

p/s : entry awal pagi :)
aylliarimasiprincess.blogspot.com

JIJI YU said...

aku tak suke hari rabu..

||aLeaSaRa|| said...

slm pagi sis!owh kite pun malas betul nak gi office ni.dok menghadap dashboard baca n3 kwn2.

tiap kali kite takde mood nk ke office,kite akan pakai baju dan tudung warna ceria!barulah hepi dan bersemangat.kalau pakai warna yg tak ceria,jiwa gundah gulana chewah....

Bob Merley said...

monday blues (=

visitme@FaTiN cOrNeR said...

haha..liat bgn pagi tu mmg kena..hehehe..

H.J said...

kadang2 tak suka ari sabtu..haha

sleeping_maniac90 said...

dsbbkn ak tga cuti, hri isnin ngn hri jumaat sme je bg ak hahaha

sergeant keroro said...

haha, aku tahu nape jiji tak suka hari rabu XD

monday blues la harini? :P

abghani said...

hari monday aku panggil ponteng day

abghani said...

hari monday aku panggil ponteng day

abghani said...

hari monday aku panggil ponteng day

abghani said...

hari monday aku panggil ponteng day

abghani said...

hari monday aku panggil ponteng day

ir yien 9897 said...

report kat isnin karang.. :)
hehehe

selamat hari isnin dear :)

ayat tak leh bla..

nak tido 24 jam..
tak dapat dating..hahaha
"untung lah"

sophie said...

assalamualaikum...

saye x suke yang kelima..bertentang mata ngan bos..bos yang suke skandal skandal..x sukEEEEE!!!!...

neway..nice entry pepagi nih..
jemputla ke blog saye kalau sudi..http://artwithazrasophie.blogspot.com/

azu said...

Azu tak suka ahad malam psl esok Isnin dah keje..sedey ja tggu isnin..siang ahad tu kene enjoy puas2, tp siang ahad tu rasa kejap ja..pesal ye?;(

haslinda said...

tak suka bila kuliah pagi2 isnin dibatalkan bila kita baru je terpacak depan pintu lecture hall... huhu... :)

Fatieya Rose said...

monday blues :)

Anum said...

hari yang malas utk memulakan tugas

cheqwa said...

hahaha...betul semua betul!paling betul adalah pegi kelas then kelas kensel.kekekeke

Afuan Shah said...

x suka gak..mesti moody nya.hhahaha
btw...tomorrow never die!!haha

fa-in said...

dlu sy belajo subject organizational behavior, lect ckp isnin mmg ramai rasa down.
mood akan mula meningkat pd hr seterusnya.
jgn jadikan ia alasan.
ehe chaiyok2!

Luqeem™ said...

hehehe..saya suka hari isnin..:)

mr.libra said...

xsuke hari ahad...coz kt kedah ahad dh strt kuliah...huhuhu

BERT said...

saya mmg tak suke isnin.. nagantuk manjang hehe

mizzkechique said...

MK xsuke khamis.. boley x??

::Cik Pija:: said...

hari senin kelas mula jam 8, hari lain 9 ke atas. huaaaa

jemput ke blog cikpija

http://nurshifatuzzinnirah.blogspot.com

Nurhasliza Jeffry said...

Monday = Monday Blues. Tu penyakit paling glemer kalau masuk hari Isnin. Ehehe. :D

My Name is Mar said...

waktu cuti ni, ske je ari senin sbb parents takde kat mah..
so, keje nak kne wt tu kurg..
Tapi, kalau dah stat blaja blik, tak ske sbb takpat date-_-"

iPai said...

hee .. ikhlas ok ..

wah2 .. kalau ada remote control macam tuh semua orang nak ..

cik najihah said...

hahah samelah..x suke isnin

siti kektus said...

tak suka senin. tak suka. tak boleh tido lama2. haha :p

Tea Dno said...

skang ni steady je walaupun hari isnin.. heeee...