Sunday, August 14, 2011

Fenomena Baju Raya

Assalamualaikum......

Selamat malam............rata-rata mesti dah ada baju raya kan.............even sehelai............ Aku pun tak ketinggalan, dah siap 2 pasang............Own maker, cepat la siap...........Kalau upah kedai, berjanggut la tunggu baju raya.............Aku tak suka beli yang dah siap, sebab tak mencapai tahap kepuasan diri bak kata orang ekonomi.................

BTW, tahun ni kan kite beraya pada bulan merdeka, apa kata, kita bikin fenomena berbaju raya ala-ala jalur gemilang...........apa macam??............teeeheeeeeeeeee

Macam ini..........
Nampak lawa jugak kan~ not bad la...........Jom reramai buat baju raya jalur gemilang.....hahahahaa...

P/s : Salam Kemerdekaan yang ke 54 tahun...........Ayah aku punya birthday pun 31 ogos tau..heee...............

35 pasang kasut tumit tinggi:

Azzah said...

tahun ni pun baju raya warna merah..tapi ingat nak buat jalur-jalur jugak la..:)

♥ Dea ♥ said...

hihi..memg bersemngt... XD

difficult easy. said...

hahaha. comel gak kan sume tangkap gambar pakai baju camni. :P

tapi dah terbeli lah color hitam.

misz myza said...

xmoooo.. baju jalur2.. mcm kuih lapis lak nanti... hehhehehehhe

farhana said...

buat baju macam dato Ct n sudirman punya konsert dulu =P

Ezad Skytech said...

tak beli lagi pon baju raya..huhu~

Mr.Baiz said...

cik soly jual la baju cam ni..mesti gempak

muhamad hanif said...

wahahaha,

ni baju tidur malam raya lah...

Luqeem™ said...

hehe..tak beli n tak buat pn bju raya..gna yg sedia ada ja..

eh adik sy befday 30 ogos..hee

Dzarief Zuhdi said...

baju raya belang2.. dasyat.. haha..
macam best kalau ramai2 pakai kan.. hehe

liya alia said...

hahaha... cumil jugak idea tu.. tapi nanti ramai2 pakai jadi ahli nashid pulak..
saya baju buat sendri malam raya la baru siap.. buat orang punya dulu.. huhu

cik najihah said...

waw...cantik tu belang2 hee

Freaky said...

wah semangat patriotik di bulan syawal nanti

sleeping_maniac90 said...

comeynye doodle dia hahaha..

Nurhasliza Jeffry said...

Nak ngaku awal-awal, tak sanggup kot nak pakai. Ahaha.

laskar pelangi said...

ce buat satu.nak tengok baju belang2 cam gitu..hik3;) mesti masuk paper kan?hehehe =D

wah! ayahnya bufday 31ogos ekk..ex dlu pn 31ogos gak..kih3=)

Syazwan Che Deraman said...

tahun lepas sya tak ada baju raya.tak sempat nak beli..tahun nie.entah aa..

tieykah said...

nak doodle aih~

Gadis Berkaca Mata said...

waa.. santeknye!!
baju raye sy tahun ni kaler putih. suci lagi bersih!

*p/s:mcm pengantin pn ader..-.-"

K O R I E said...

huhu..
awak buat dulu.. nt letak dlm blog k^^

saya cello191 said...

eh..mana bintang bucu 14..
^__^

Nadzirah K. said...

semangat betul ni,hehe..
:)

NasZ said...

cantik baju raya tu..hehe.

MOHD NASER.com

SITI NOORNADIYANA said...

doodle comel lagi. geram! :D

ILA HonEyBuNNy said...

wahahhaha..

baju merdeka la...

cantik jugak lau buat jubah jalur gemilang..ehhehe

Addin said...

wahhhh addin sehelai pun belum beli lagi ni . huhu :/

Lea IsNaw! said...

mcm baju banduan je..hahaha

kotak bulat said...

hehehe..patriotik tol...xmo la pakai.. :P

fiq. said...

raya + merdeka =]

sergeant keroro said...

hehe, ni patriotik habis XD

AMMAR YASIR said...

Bhahaha..jalur gemilang

ir yien 9897 said...

hahaha..
pandai2 jerk..

tapi betul juga...
apa lagi wat persatuan berbaju raya jalur gemilang.. nie yang nk curi doodle kamu, letak kat profile pic Facebook..heheh =)

iPai said...

dah macam maskot dah .. no no no ..

siti kektus said...

amek je lah bendera tu buat baju. kan senang. haha


memang meriah lah nanti. :p

Tea Dno said...

soly pakai dulu.... nanti tea ikut lah, kalau cantikk.. hahaha..