Sunday, August 14, 2011

Nanefined? binatang apekah itu?

Assalamualaikum...............

Selamat petang............. Dah masuk waktu asar pun, jom "tea time".............."tea time" rohani punya, bukan perut ye........

Tadi, sambil aku bukak page aku, duk skroll dari atas sampai, bawah.............mulanya aku tak perasan tetiba terasa nak tengok..........kenapa panjang sangat pageviews aku...........takkan dah berjuta dalam sekelip mata..............mustahil........

keluar lah menda alah "nanafined" entah ape ni.......Bila aku google translate, takde pulak...........die nak main-main dengan aku ni..........takpe2.............Bersabar jelah dihari puase ni...........kang, kurang pahala marah ke blogspot tu............rugi tak pasai-pasai.........heeeeee...........ADIOS !!!!!!!!!!

p/s : GA | Kad raya dari SS masih dibuka.........dah beratus penyertaan............. terima kasih tak terhingga kepada yang dah join.......yang belum join, join la kalau lapang :)

29 pasang kasut tumit tinggi:

Red said...

kena hack lettew.. aiyyok!! XD

Cara Menulis Surat Untuk Isteri Masa Hadapan.
(Ini adalah contoh surat yang dibuat untuk bakal isteri. Baca kalau teringin nak tahu apa yang lelaki mahu dari perempuan.)

Myung Dae said...

Nama orang yang suka kamu lah tu. HEHE

Freaky said...

hahaa banyak sangat pageview sampai x bole kire

Anak Wak Mail said...

haha ape maksudnya tu??dah macam nina je bunyik..hihi

laskar pelangi said...

dah traffic jem sangat kot...hik3

Anak Wak Mail said...

erk..apa komen tadi..dah keliru plak niena ngan SS..hik3x..:P

Luqeem™ said...

maksudnya nano+undefined..

kira org yg kunjung tu trlalu bnyk 10kuasa9..haha..

saya cello191 said...

tak pernah jumpa..hoho~~
^____^

sergeant keroro said...

trafik jem tu, haha XD

cheqwa said...

hahaha...bukan ka nanefined??kekeke..maknanya cik soly ramai peminat :p

meaw said...

waduhhhhhhh,kok pelik beno keluaqnya tu,haha :P

Nurhasliza Jeffry said...

Tak pernah jumpa lagi mende alah ni. Ha, mungkin trafik terlalu berpusu-pusu tu kot. Hihihihi.

abghani said...

meter tu dh biol agak nya

Elih Japahar said...

sy pun selalu kena mcm ni cik soly...kadang2 sbb line internet tak ok sgt gak tu :) tak ade ape2 lah...jap lagi ok lah tu...

Elih Japahar said...

Sori lambat melawat kat sini...baru je sampai rumah ni,penat sikit kat flight tadi goyang sgt :(

Dzarief Zuhdi said...

pageview naik mendadak tuh.. haha..
system failure.. hehe.. :P

ILA HonEyBuNNy said...

ma makna? lak faham...hehe

xtahu jugak neh...buat xtau sudah..ehhehe...

pageviews tu fening2 lalat kot..hehehe

Ezad Skytech said...

tak dapat dikesan ye..trafik jammed kot..hee~

Gadis Berkaca Mata said...

saya pn penah kene mende ni. tapi xtahu apa kah ia. huhu.

NasZ said...

blogspot ada prob kot?

MOHD NASER.com

Liyana Zahim said...

Walhal sy jauh lbh bute IT.. Ahaks~

nanad said...

kena virus tuu..ayokk~..heheh ;)

JIJI YU said...

muaah pergh kalah ben ni

♥ Dea ♥ said...

wahh..yeke??..:P

H.J said...

gugel nak memain la tu..hak3

fiq. said...

*undefined, infinity,hekhek

iPai said...

sampai macam tuh skali ke soly .. dasat ye .. ni mesti berjuta lemon datang ni .. wah lemon, sedapnya .. haha

siti kektus said...

bakal suami ss la tu. haha :p

Tea Dno said...

whhaha.. boleh lak gitu.. --,