Monday, August 15, 2011

Doodle Trade # 5 | Cik DiL

Assalamualaikum.........

Tadi cik dil singgah belog aku...... Then, aku tanye la die nak ke berdoodle trade dengan aku............Cik dil balas dekat shoutbox "ok,boleh je"......... dengan diri sepatuh mamai, aku pun buat doodle untuk cik dil.. Hangpa mesti tau kan, cik dil pemilik belog kerana manisnya epal ni veteran dalam ber"doodle"............Hebak-hebak............

Entah cik dil suke ke tidak...........Malu sebenarnya nak ber"doodle" dengan pakar ni............heeeee

P/s : takde mood menulis, aku melukis......
p/s : terima kasih juga pada followers yang awesome :)

22 pasang kasut tumit tinggi:

Munna said...

wahhh dah 1000...hebak laling =)

~syue syada~ said...

comelnyeee! :)

nice pulak tgk baju tu.. boley wat tema bju raye ni hehe

DaYaH JeLitA said...

comelnya dudel ni^^

ILA HonEyBuNNy said...

kombinasi warna yg menarik...

i likeeeee seribu kali..ehhehe

kotak bulat said...

comel da.. kaler dia cntik

Freaky said...

waahhh doodle doodle yang comelll

Luqeem™ said...

fuh dah 1000...sy lg 200, penat mncri dn mmanggil..kih3..

TYNTHA LANA said...

Pasni, soly plak bakal ikut jejak langkah cik dil..jadi veteran dudel,hehehe

Akak said...

ehem..ehem..akak nye doodle x de ke?

Elih Japahar said...

akhirnya dah melebihi 1000, tahniah cik soly :) keep blogging sbb sy penyokong setia blog ni..

H.J said...

tak lawa pom..hahaha

Nurul Ezlyne said...

gna ape wat ni ekk? cantik. hehe

merahitujambu said...

awok lukis doodle guna apa dear??comel

IMANSHAH said...

lawa lawa lawa lawa

NadiRah said...

comel...
dodol nad cam org sewel je kn???huk3

Gadis Berkaca Mata said...

cumel^_^

NasZ said...

pandai lukis doodle la..hehe. saya langsung tak pandai.

MOHD NASER.com

sleeping_maniac90 said...

comel comel comel hehehehe

cik Dil said...

ollolo..mane ada veteran nya.ase tua pulak dil..hehehhe

oh ya, nnti, bila dh siap dudel, utk awk, dil gtau yer..^^

thankss tauu..dudel tu shomell..mata dia..wahh berkaca betul..^^

Ezad Skytech said...

serius..comel kot doodle ni..hee~

tieykah said...

cun la!

Tea Dno said...

cantek la seyhh...