Saturday, August 6, 2011

StoriNori : ni wa punye ic...



Special thanks to : Mar.....

Nota panjang : ic ni dah basi sebenarnya.......sebabnye aku tak tahu si Mar ni buatkan ic tuk aku.........lame dah ic ni bertapak kat dalam belog die tanpa diambil.......kalau kat JPN ni mau kene denda.........haiissshh............

Nota pendek : arigato gonzaimass, xie xie,감사합니다, syukran,

17 pasang kasut tumit tinggi:

Elih Japahar said...

Eh! cantiklah kad ni..kalau ade betul2 kan bagus...haha! :D

||aLeaSaRa|| said...

owh kite mmg ada baca mar suruh sis ambil ic tu he3.....alah tak sempat nk join.kalau tak mesti kite dah ada ic blogger huwaa....

NURUL AINI NORAZMAN said...

smart lah!! siap ada ic blogger,.hehee

Luqeem™ said...

wah, sy dah ada, tp tak kutip2 lg..hehe..mlm ni la kot..

entry update
Musuhku

sergeant keroro said...

hehe, memang syok ada ic blogger ni.

syok sendiri jela XD

H.J said...

ci tak de gambar lain ke cik soly..ahaha

My Name is Mar said...

Ho-ho..
Tau xpe.
Bru nak ngajuk.
*Bajet ada yang nak pujuk*

Via SE Hazel j20i

ILA HonEyBuNNy said...

ramainya ada ic blog sekarang..hehe

bila la nak buat ic neh..heheh

cheqwa said...

cantik jeeeek!nak kene print then kene bubuh kat dlm purse lah ^_^

KimiCnoL said...

hee..ic betul2 boleh letak gmbar pegang gitar x? ;)
kimicnol.com??

AyiLarimA said...

Dah ade kad blog sendiri ye.. Congratx ya.. troskan usaha dlm berblog ye... i always by you side (tiba tiba je)

:) aylliarimasiprincess.blogspot.com

ir yien 9897 said...

saya warganegara blog juga..nak2..hehehe

Ezad Skytech said...

silap2 semua blogger nanti ada ic blogger..hee~

NasZ said...

dalam dunia blog pun ada ic ek? haha..anyway, tahniah la.

MOHD NASER.com

sue perbs.. said...

kalau kene tahan polis bleh tunjuk i.c ni..

Nurhasliza Jeffry said...

Kalau kene saman bawak keta laju-laju, bole tunjuk IC ni tak? Hihihi.

Smart IC blogger dia. =D

iPai said...

pergh .. mantap kot !!! dah ramai ada ni ..