Saturday, August 6, 2011

"you will be the next" : SS bakal di hack ??

Assalamualaikum...........

Al-kisahnya sambil sebok makan angin belog ke belog, dan kunjungan balas pengunjung belog SS ni, tetiba aku dikejutkan dengan mende alah kat bawah ni..........



1st, die keluar ayat yang berbunyi kononnye aku bakal di 'hack".(tak sempat printscreen, nervous)........... Takkan aku nak tekan ok je kan........gila ke ape.........Then aku klik pangkah, keluar lagi mende ni............"You will be the next"..........amende ni weh............cuak aku ni........ :(

Tapi aku sedapkan hati, maybe tuan belog yang aku singgah main2 kot, sebab biasa kan kuar menda alah macam ni, kalau tuan belog tu dah set mcam tu...........Biasanya ayat yang tak menakutkan macam ni...............Alahai.............nak memain pun, aku nak luruh jantung ni ha............

Lagi pelik bin ajaib, menda alah ni punye link page tak sama dengan belog yang aku lawat tadi................. masa tu, aku 1 belog tu je yg aku lawat...takde belog lain.........huwaaaaa~...............asshaaanneeee ni............


p/s : cepat-cepat aku tukar pasword...........langkah berjaga-jaga...........mintak-mintak lah takde pape........cuak tak hilang lagi~

p/s/s : ayat nak tacink jap....kalau ini post terakhir aku, aku mntak maap bebanyak ye nan korang2 semua andai tersalah kata tersilap bahasa...huwaaaa~

19 pasang kasut tumit tinggi:

akhmal ariff kepal said...

err. macam bahaya je ni =='

IMANSHAH said...

macam je..

Dzarief Zuhdi said...

uish.. bahyer.. nie kena upah bodyguard dua tiga orng jaga ini blog.. hehe

cx's said...

langkah bijak apbla tuka pswrd id :) InsyaAllah takde pape tu :)

Luqeem™ said...

wah cuak ni cuak..klu komen kt blog soli, kra sy pulak yg next nye..huhu

H.J said...

haha..kasi tahu pasword la..nati blh bukak sesama..aha

muz said...

oh takdalah...page tu dah kena hack sebab user dia guna http://www.yiedpozi.com bukan http://www.yiedpozi.info lagi...

Jadi script kiddies hacker ambil link tu untuk test ilmu yang dia belajar...hehe

My Name is Mar said...

Hah... Backup lah entri before-before this.. Wa tatau caranya tapi cuba try cari..

Pejabat cuti, Blogger pun cuti ke?

sergeant keroro said...

cuak cuak T.T

Fahim 'n Alin said...

menakutkannnnnnnnnnnnn awrrrr

munira hashim said...

cemerkap tu bolah la weiiiii....hahaha...jgn la ade org nk hack...aku br je nk ektif berbw ni..cuak?berat nanang weiiii

Mrs. Farhan said...

Fuhhh, nasib baik Soly dah buat langkah berjaga2. Bagus Soly.

Kalau saya, mmg dah x terpikir dah nak tkar password tu. Mesti duk gelabah je x tentu arah.

ainaa said...

haha. coeml jerk cte nieh. ayat tacong tu kelakar. tapi naseb baek tade pape. alhamdulillah

Ezad Skytech said...

ayat lain macam je tu..=_=

SyUhAdA said...

kecut perut kann.
x sggup blog dihack..

Nurhasliza Jeffry said...

Agak cuak, nebes. gerun. Tapi, mujurnya bukan. Alhamdulillah. =)

DoodleLicious said...

ish tak sanggup kena hack lagi skali...takutttttt

cheqwa said...

huhu...semoga xkena hack ...

iPai said...

wah gila ah .. tak tahu plak sampai ada macam tuh .. harap main2 laa kot .. kalau kena hack betul, parah juga ..