Tuesday, August 9, 2011

Storinori : Taktik kotor naikkan UV??

Assalamualaikum.......

Pernahkah anda terkena.................Bila nengok tajuk entry malatop bukan main.......tapi isi takde...............contohnye, buat tajuk entri "kajol datang rumah aku"........ dalam entri pulak "heee..aku main-main aje".......



*sigh.....what the fish........orang kemain lagi bersungguh-sungguh nak tekan link belog tu , mane lah tahu betol2 kah kajol datang rumah die...............mahu jugak nak ucapkan tahniah kat die kan......last2, hampeh......naik bebulu ha rasanya............

Tapi nak asshaaneee, nak naikkan UV bukan senang........Lebih-lebih lagi newbies cam aku ha.............so, dengan taktik sebegitu akan membuatkan orang curious, nak tahu...........Then, bilangan pengunjung akan bertambah-tambah la.................Taktik SEO semata :)............

p/s : At least, cover line la, tanak menghampakan visitors yang datang, hangpa cakap lah, kajol datang dalam mimpi....

P/s/s : awat aku pilih kajol ni..haisshh..... gara-gara entri sebelum ni la ni...haisshsh

26 pasang kasut tumit tinggi:

Munna said...

haishhh mmg pantang kalau kena macam tu. jgn sesekali buat!

*tips trafik tgh draft...will publish soon =)

NasZ said...

betul ke? tak minat kajol la. Minat lisa surihani. hehe.

MOHD NASER.com

Freaky said...

haha biasa la tu. namanya strategi tapi jangan buat selalu. kang langsung x de yang datang

H.J said...

haha..tak pe..orang baca gak..siap nga komen..damn!!.

mMoOnN aAlLeEaA said...

biasalah tu....

Fyzal said...

kalau selalu buat mcm tu. nt lama lama dah takde orang nak masuk blog camtu sebab dok menipu dengan title yang menarik tp content ke laut.

mrs redzuan said...

kajol yang hitam manis tapi menawan =)

missina said...

tulahkan,,penah gak terkena camni,,langsung tkde kene mengena tajuk dengan entri,,sbr jelahhh,,,

cik najihah said...

sekali sekale buat x pela kalau da selalu buat hangen

Afuan Shah said...

sgt hampa kalau jadi mcm ni..
tapi anggap ja lah..dia nak uji kesabaran kita n nak buat lawak..kita gelak ja lah..heheheh

sergeant keroro said...

pengaruh hindustan. HAHA

laskar pelangi said...

dasyat! heeee;))

.::: mr IQ :::. said...

rasa tertipu...

Nurhasliza Jeffry said...

Pernah kene. Memang sakit hati.

Azzah said...

bollywood lagi?..he..he..tu orang yang kreatif tu..

Elih Japahar said...

Jangan bagi aku masuk blog dia k..buka je kalau rasa tertipu sy akan keluar terus..! tak baik tau menipu ni...tapi ada org dlm bloglist sy selalu buat mcm ni..aku dah malas nak terjah dia...kunjungan aku langsung dia tak balas, tapi akan bagi peluang sehingga habis bulan puasa ni..kalau tak,remove je lah..(hahaha..ganas tak?)

Luqeem™ said...

saya la tu kan? terasa jap. hehe..

XD

betul2, isi tkde kene mngena dgn tajuk mmg spoil la nk tgk blog tu blik..

WAHIDA ALIAS said...

wawa slalu tekena camni...

cik sakdi said...

pernah kene dan suke la,mcm kelaka je bergurau mcm tu. leh gelak2 haha

Syuxer said...

strategi yang bagus tapi efeknya sekejap je..pasni pasti kena maki hamun..hehehe..

nak UV tinggi..wat citer seram hehe..ping kat apesal.com,gengcyber,ohbelog.com contohnya..heheh

cheqwa said...

hahaha...peminat tegar kojol lah tu :p
betul,kekadang rasa hampa je bila masuk blog pastu kena tipu :(

Acik said...

pilihan tajuk post memang memainkan peranan penting! kalu letak tajuk 'makan nasi', sape nak baca? heheheeee ...

Wanie said...

hehe..rajin2 blogwalkingla klu nak naikkan UV..ye tak?

NURUL AINI NORAZMAN said...

ceett!! aini bnyk kali kene mcm ni kot,.geram tol,.
hahha

kajol jugak naik ye dop,.=p

SITI NOORNADIYANA said...

nak kajol je. lain takde ke? hehe.

taktik SEO pon, nyusahkan blogger lain je. huhu.

**::CIKNUURUL::** said...

pernah sgt2,..excited nk g terjah skali ampehnyeee,.huh,.