Wednesday, September 28, 2011

Bakal Doktor termuda

Assalamualaikum...

Cerita konvokesyen belum habis... Entri malam ni, khas aku tujukan buat kawan aku yang bakal bergelar doktor termuda.... Doktor falsafah .......

Siti Nor athirah empunya nama.....sarjana muda sains matematik di UTM Skudai.....Saing same-same sejok sekolah rendah sampai la sekarang.... Walaupun dia di UTM skudai, aku di UKM bangi di kampung halaman la kami2 tempat kami bersua muka dan bergossipss... heee.....

Dah 2,3 hari aku tunggu gambar konvo dari kawan aku ni..... las2 terpampang ha, amik kau.... Gambar pegang pingat dekan tu.....



Tuk pengetahuan, kawan aku ni boleh dikatakan almost every semester dapat dekan.... Now, die sedang menyambung pelajaran di peringkat PHD.. PHD ok, master tak yah buat, sebab ditawarkan begitu....(tawaran khas ) ....lompat terus.... Mak aiihh..... Tapi aku tak terkezut sangat pun because she is so genius dari sekolah rendah lagi... Full A's.....

Kepada SNA, i'm really proud of u n wish u all the best di alam PHD :)

P/s : Aku terhutang bunga kat die ni...haisshhh

36 pasang kasut tumit tinggi:

CINTA UNTUK SAKURA said...

yang....almost every sem dekan x ley blah tu....anyway, thanks 4 da entry.....can't wait to see u in convocation day....lup u....=))))

sergeant keroro said...

macam kenal jek, HAHA.

p/s : satu fakulti kot, tapi tak tahu la kenal tak :P

Terbang Bersamaku said...

wah...bestnya..untang lah kawna awk nie terus amik PHD..smoga dia terus berjaya dan menjadi inspirasi buat smua..(^___^)

Terbang Bersamaku said...

wah...bestnya..untang lah kawna awk nie terus amik PHD..smoga dia terus berjaya dan menjadi inspirasi buat smua..(^___^)

NasZ said...

wah..tahniah2 kepada kawan soly.

MOHD NASER.com

yayalicious said...

waaahhhh...untung r...^_^

saya cello191 said...

bestnya..bestnya..bestnya..

^^

JIJI YU said...

huih smgt aku nak sambung ngaji

Cik Suheela said...

mak aihh..PHD teruss??hebatnyaaaa

Ezad Skytech said...

wahhh..tahniah la buat kawan SS tu..boleh terus buat Phd..best2..:D

aimie amalina said...

waaaaaaaaaaaa
ni lah yg best kan
heee..ada gak member smbg PHD terus
heeee.. kat UTm..oo..ni mesti grad sesame kite ritu =]

Elih Japahar said...
This comment has been removed by the author.
tieykah said...

mcm kenal jer.satu UTM kot.

HEHEHE

Lea Isnawi said...

wah..memang genius habes neh
bestkan jimat umo..
xyah amek master

+ cik | ezatiee + said...

wahhh. tahniah dekat dia :)

kakak saudara sy pon konvo dekat UTM tu :)

Bigdaddyz said...

anugerah....

cik najihah said...

waaa nak jugak jadi mcm die

maszull said...

salam soly...tahniah buat kwn soly yer...best nyer terus wat PHD...:)

EyqaLuvender said...

gler ah,skip pgi phD tros tu...tabik spring...toing3!

ainul said...

wahhh...
kirim salam dekat kwn awk tu..
i wish i can be like her someday :)

Syazwan Che Deraman said...

wow!!
guwa respek orang macam ni!

Nadzirah K. said...

tahniah,harap boleh jd mcm die satu hari nnt :)

H.J said...

pergh..boleh main lompat2 macam tu eh..?

siti kektus said...

ada sorang senoir sekolah dulu pon dapat sambung PhD. seronok rasanya, walaupun dia yg sambung bukan kite. hehe ;)

noraizuraMasoud said...

eh, kamu dak UKM ke? hehe..

Elih Japahar said...

Tahniah utk BFF awk..wow! geniusnya dia hehe...

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

ok2,bole bg alamat rmh dia x?no fon skli.nk p minang dia la.kami cm secocok je.hahaha..tp dia pHD,kita bru terkedek2 amik master. T_T

Mohd Izzar said...

perghhh...respek dgn kwn ko neyy

sue perbs.. said...

wah.. hebatnye kwn soly tu.. tahniah

Tentang Kita said...

tahniah buat kwn soly. semoga soly and kwn tu success selalu

zahidah seran said...

Tumpang hepi...:)))

K O R I E said...

motivasi ;}

0nenanina Vanilla said...

bestnya.. bile la dapat wat Phd. congrats to her k

hira said...

genius habis la =__= btw, congrates for her! :D

[sutera kasih] said...

wahhhh...genius la dia :)

Syukri Hakimi said...

jeles okay!!!