Wednesday, September 28, 2011

WW| kereta terjun longkang

Assalamualaikum...



P/s : nak tekan brek, tp tekan minyak... kejadian benar di kolej aminuddin baki UKM.... sumber : Salwanie's FB

36 pasang kasut tumit tinggi:

Ezad Skytech said...

jalan licin ke tu..sampai boleh terjun longkang...

Zul Fattah said...

terbaik.. haha

Freaky said...

tu la orang bawak kete tengah jalan raya.. ni nak jugak bawak kat tepi jalan.. ahaha

aimie amalina said...

errrrr
mentakotkann
laju benoo kot

iMBobo said...

jalan ukm kecik sangat, kena besarkan skit jalan tu kot hehe

Terbang Bersamaku said...

bahaya nye...seram pulak..=__=
baru jer bebebrapa jam tadi dkat kawasn umah sy nie pun ada kereta terbalik..

aniki said...

memang style la parking keta camtu..nak belajar kat owner keta tu camna nak parking dalam longkang..haha

aimi said...

terbaik woo

EyqaLuvender said...

ingtkn iqa je yg pnah 'terjun' longkang..kereta pon terjun jgk ea...
tp kesian la kt tuan keta tuh?
cedera ta?

siti kektus said...

errr. orang nya selamat kan?

hira said...

wah, dasyat!

sergeant keroro said...

erk! teruk giler

Yatie Awang said...

dia nak main gelongsor tu...

NasZ said...

panik masa tu la tu.

MOHD NASER.com

Sunah Sakura said...

erkkkkkkkkkkkkk! ni bukan nori punya kan?

EB said...

Mabok ke apa?

KAMIHIDUP said...

peh, menangis!

abghani said...

dreber laki atau pompuan

Fad said...

lor..siannya...huhu...mesti gelabah gila budak dlm tu..huhu

cik tehaa said...

mgkin,mgkin dia nak parking kot. tjatuh dlm bwh. nasib baik la xda sape2 cedera..

Lia Lomi said...

sampai macam tu sekali ya..

merahitujambu said...

risau jee terjadi kt kawan sy org tu tekan minyak sampai kawan sy bawah keta...skang ni patang pinggang

BERT said...

AIYOKKK

Asyila Zainuddin said...

dahsyatnye! bile ni??

Tentang Kita said...

bawa laju sgt..bahaya gak klu tepi jln xde divider..tp de divider pun lg bahaya..camner tu?..berhati2 ketika memandu

Anak Wak Mail said...

dahsyatnya..haha

KuNanGKuNanG said...

Ya Allah keciannye...mungkin baru dpt lesen kot..

✿ milly molly ✿ said...

mmg wordless! HEHE

Munna said...

masyaAllah....selamat ke tdk tu?

Marina said...

hehe...wat drift kot..

Syahirah Suhaili said...

panic kot..nak tekan brek, tp tertekan minyak pulak..komfius..aigoo~

Nadzirah K. said...

hehe,kene belaja memandu balik ni :)

maszull said...

salam soly ...mcm mana boleh jadi mcm ni...pedel minyak ngan brek dah lupa kot tu yg tertekan pedel minyak...:)

saya cello191 said...

wah...hebat..^^

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

wah..hebat.hahaha ;))kete da jd kuda,melompat2.

zahidah seran said...

Akak pernah "terbangkan" keta gak sebab suppose akak reverse tapi dah terrrrrtekan minyak terus lepas put gear at D4. Time tu Allah jek tahu perasaan. Tekan brek tetap xstop2 last2 tawakal tarik jek handbreak dan keta suddenly stop betul2 dpn longkang beso..
(akibat bawak keta time stress..huhu)...