Sunday, September 18, 2011

Open house

Assalamualaikum......

|entry banyak gambar|... semalam, aku dapat jemputan daripada saudara terdekat sebelah mak aku tuk pogi umah terbuka kat rumah die....kat bangi ni je............ Siap pasang khemah bagai kenduri lagi....

Aku ke sane pun dah hampir larut petang.... Baru berlabuh 10minit, hujan pulak melimpah-limpah...........

Malamnye kami ke kajang, pekena sate hj sahmuri.....

Aku hanya menjamah laksa kari ni je :)

Mak saudara dan sepupu-sepapa

The pemalu

Cousins datang dari terengganu

Sate kajang hj. sahmuri


P/s : sape tak suka makan free..hahhaa

26 pasang kasut tumit tinggi:

JIJI YU said...

ko edit camne jadi kaler kat certain2 part je

EyqaLuvender said...

iqa ske mkn sate...
faveret!

♥Lady Ainaa♥ said...

waaaa....sedapnyew mkn sate!!! Nyummy!

SoLy SoLicious said...

@JIJI YU adobe photoshop :)

muhamad hanif said...

kau mkan laksa je ?

SoLy SoLicious said...

@muhamad hanif lol~ xleh ke? haha

merahitujambu said...

cuti2 bersama keluarga..

Elih Japahar said...

Wow! Sedapnya makan sakan cik soly..

P/s: tengah rest tunggu bas ke lembah azwen hulu langat ni..

nick dot anis said...

sedapnye

Mohd Izzar said...

lapar aku tgk gmbar mkanan tu. huhuhuh

Acik said...

acik shuker makan free ... buat ler open house n ajak acik taw! :)

Miss Nadya said...

sedapnyer..kat tmpt nad pon banayk open house..:)

JIJI YU said...

ajar la weyh

kotak bulat said...

huuu.. suka satay! nyum2

Miz Novexx said...

yahoo!!! sate kajang memang the best!
heheh

afifahpah said...

semua gmbar cantik2 belaka. =)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

ya memang sekarang musim open house dan musim hujan hehehehe

Freaky said...

erghh makan2.. sedapnyeee

H.J said...

ternak lemak la tu..aha

Azzah said...

pandai soly ambik gambar,cantik.terutama tang satey tu..:)

::Miss Hearty:: said...

sedapppppppp meh !! :) nak ckit sate :p

aimie amalina said...

huuuuuuuuuuuu
pantang tgk satay2 ni
heeee
mai antaq siniiiii
kiki

cik najihah said...

puyoo sedapnyeee

Terbang Bersamaku said...

sedapnye sate..tetiba rasa lapar pulak petang nie..

siti kektus said...

semalam mrhaban ada orang saji kan sate. entah kenapa, tak sentuh pon sate tu. makan tembikai je.

padahal, sate tu lah kegemaran. hukhuk ;p

[sutera kasih] said...

laksa kari? 1st time dgr huhu
nmpk sedapla..laksa kari tu masakan negeri mana?

eee sate kajang..org ckap sate kajang hj.samuri sedapkan?