Sunday, September 18, 2011

Wajah baru :)

Assalamualaikum......


Adakah kalian nampak perubahan baru?? ....teheee... header baru sebenarnya...berserta background baru...

walaupun wajah blog "solicious storinori" sudah baru, tuannye masih yang dulu, xde yang baru......Tukar selera dari yang lama kepada yang baru :)...

;

BTW, doodle di di header aku bukanlah aku buat.... Tapi header pemberian CC pada aku time aku ber"doodle"trade nan die........ Nak tempah doodle cun melecun macam kat header aku tu, boleh ler ke belog CC "doodlelicous".....

Photobucket
Selamat tinggal header lama :)

P/s : lama tak melukis doodle..

24 pasang kasut tumit tinggi:

NURUL AINI NORAZMAN said...

alahaii,.comelnye doodle sebelah header tuhhh,.=))

aiEz said...

cumel jer doodle header..:)

Miss Nadya said...

lawa...jeles...nad xpandai..:(

Cik Jannah said...

hebatt !

farah hanim said...

header lame ke bru ke
tetp kiuttt ^^

DoodleLicious said...

hihi,,,berposing kat atas tu ek

masa tu rambut panjang lagi, ngee~~

aimie amalina said...

hayoooooooooooo
comeeeeeeeii
suke2! =]

Azzah said...

ada jugak terselit muka soly kat celah header

Nadzirah K. said...

header comel,blog pun comel :)

Acik said...

seb bek header jer baru. tuan tanah tetap soli yg moli tu jgak! hiks!

cik najihah said...

comel :)

saya cello191 said...

cantik menarik tertarik lah~~~

^^

JIJI YU said...

muaha terselit muka.

emy|farid said...

cumil ler, nak gak, hehe

msredcheesecake said...

Tengok header org kiut miut nak buat juga... Tapi tak berapa nak reti....

Salam kenal....

Asyila Zainuddin said...

haha.. baru perasan ade muke kat header tu.. ngee..

Dang Intan Duka said...

sweet!!!!
mau doodle bleh..hihi


peace

EYFAalias said...

hehehe. comel comel.

Ezad Skytech said...

baru perasan kat header baru tu ada terselit muka SS..hee~

siti kektus said...

tu dia. nmpak dah keayuan blog dia ni. hehehe ;p


cun. cun.

[sutera kasih] said...

cantik header baru awk dear..comel :)

ILA HonEyBuNNy said...

ya...

ila perasan blog ini berwajah baru...

cantik sebab pink..hehhe

0nenanina Vanilla said...

nampak lebih feminin.like

Mrs. Farhan said...

x perasan pon ada soly kat tgh2 tu. hahahah.

dah tgk balik baru perasan. =D


comellll. =)