Thursday, September 22, 2011

Selamat hari beranak sahabat

Assalamualaikum...

Tanggal 22 September 1990 , seorang bayi comel lotte dilahirkan dengan berat obesiti...(wa tokok tambah ni)...

Kini, budak tu dah besar panjang, pandai, baik budi pekertinya.... Selamat hari beranak kawan... Walaupun dia belum beranak, tapi pada tanggal 22/9 ini lah dia dilahirkan oleh ibunya.....


To cik HEDAYAH HASSAN :
  • Semoga terus sukses dalam apa jua bidang diceburi...
  • Semoga impian yang diimpikan dapat digapai dengan jayanya...
P/s : kawan aku ni single lagi... sape nak berkenalan, meh PM sama aku.... heeee....

p/s/s : dia pun ade belog... puisi lagi tu... MELODRAMA


aku pun bikin sajak special punya tuk sahabat ku " HEDAYAH HASSAN"

25 pasang kasut tumit tinggi:

Sya_Merpati Putih 88 said...

happy birtdya buat kwn awk, smoga dia panjang umur dan murah rezeki..=)

aamalinaazman said...

weee
comei jek
epi besdai kwn cek soliii =]

Unknown said...

sama bfday dgn kakak saya... :) wish her hepi bfday soli :D

najihahfara said...

hepy bufday for her..

Zul fattah said...

hohoho.. ucapkan slamat hari lahir buat sahabat ko to.. wish her gud luck n alwayz succes in life

Niena Muhammad said...

:)

selamat hari lahir wat baby obesiti tu ^^

Niena Muhammad said...

:)

selamat hari lahir wat baby obesiti tu ^^

semutsengal said...

untuk dayah : selamat ulang tahun sayang. hahahaha.

zahidah seran said...

Ingatkan member terberanak.;)

Unknown said...

lawonye die

Anum said...

hopefully semuanya selamat

ct kektus said...

kecik2 je kan obesiti. dah besar cantik je tu. hehe ;p

Liyana Zahim said...

Hapy born-day kat die.. Hehehe.. Eh mne stu die ek? Konpiusss..

merahitujambu said...

selamat beranak???hehehe...mog apanjang umur di murahkan rezeki

Unknown said...

kem salam kat die ye.. :)

Syahirah Suhaili said...

happy befday kat cik hedayah jugak! :D

Anak Wak Mail said...

selamat hari lahir buat sahabat awak,,semoga dia panjang umur dan dilimpah kan rezeki yang berkat..:)

yayath said...

happy besday buat kawan SS:)hehe

Nadzirah Kamarazaman ( NK ) said...

happy birthday utk kwn cik soly :)

msredcheesecake said...

Epi bday to her...bagi adiah tak kat dia?hheee

Unknown said...

slmt hri jdi kt kwn soli hehehe

My Name is Mar said...

pesal SS nampak comeyh ni??
edit gambar ke asli ni??
hohoho!

sobri yaacob said...

ooo..
slmat hari jdi utk kwan aawk k.. :)

Elih Japahar said...

Comelnya awk kat gambar ni...kim salam :P hehe

Mat Gorn said...

gua sesat sebenarnya ni, ingat blog resepi kuih tat nenas tadi